keuken

Ingewikkeld krukje van Floris Hovers

Ingewikkeld krukje van Floris Hovers - gimmii
Ontwerplabel Vij5 brengt je de kruk "Ingewikkeld". Een supergeinig krukje die door het omwikkelen met touw bij elkaar wordt gehouden, zonder gebruik te maken van lijm of schroeven!
Hout en touw
Losse houten onderdelen en maar liefst 110 meter touw (!) vormen samen namelijk de basis voor de kruk ‘Ingewikkeld’. Vij5 verzekerde mij bij navraag dat het touw bijzonder slijtvast is. Ook geschikt voor een druk gezin dus, zodat dit pronkstuk in ieder geval NIET in een pronkhoekje hoeft te staan.
Ontwerper Floris Hovers
Naast dat deze krukjes een lust voor het oog zijn, zijn ze ook nog eens uniek. Iedere kruk wordt door Floris Hovers namelijk zelf in zijn eigen werkplaats gemaakt. Floris Hovers Originals dus. Het is trouwens niet toevallig dat deze krukjes van de hand van Floris komen. Het zijn namelijk vaak eenvoudige en overzichtelijke industriële vormen en constructies die hem aanspreken. Tegelijkertijd kan hij ontroerd raken door het kleine, naïeve van speelgoed en in elkaar geknutselde dingen. Mijn advies aan Floris: laat je eindeloos ontroeren als dit het resultaat is!
Ingewikkeld materiaal
De kruk is opgebouwd uit berkenmultiplex van 12 en 18mm en ongeveer 110 meter touw. Hij is 33 x 33 cm en heeft een zithoogte van 47 cm. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn gebroken wit (ral 9010), groengeel (ral 1020), perzikoranje (ral 2002),  steengrijs (ral 7030) en zwartrood (ral 3007).
Geem ingewikkelde prijs
Via de Gimmii shop haal je zo'n ingewikkelde kruk van Floris Hovers in huis.
 
 
 

Volgende lezen

De mooiste gebreken - gimmii
Draagbaar, oplaadbaar LED-lampje Follow Me - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.