buitenverlichting

Draagbaar, oplaadbaar LED-lampje Follow Me

Draagbaar, oplaadbaar LED-lampje Follow Me - gimmii
Draagbaar, oplaadbaar én ontzettend schattig om te zien! Er zijn diverse kleine oplaadbare lampjes op de markt, maar de Follow Me van Marset is toch echt wel mijn favoriet.  Het verfijnde multiplex + eikenfineer handvat van de lamp werkt tevens als een soort ‘kader’ rondom het witte polycarbonaat lijfje. Het lampenkapje is 45 graden kantelbaar, wat de Follow Me een eigenwijs karakter geeft.

Follow Me is opladen en gó


De batterij van deze leukerd is ingebouwd en is middels een USB-poort op te laden. De 3,2 watt LED-lamp geeft warm en sfeervol licht en is nog dimbaar (3 standen) ook! Bij mooie zomeravonden volgt Follow Me je graag in de tuin. De batterij gaat 5 uur mee op volle kracht, 10 uur op halve kracht en op een kwart vermogen zelfs 20 uur. Het 100% opladen van deze tafellamp duurt 10 uur.
FollowMe-and-the-sea-482x602

Marset


Nog niet bekend met het merk Marset? Check snel de website én mijn eerdere post voor Gimmii over de tevens prachtige Scotch Club lamp van dit verrassende, Spaanse merk.

Ontwerpster Inma Bermúdez


Het ontwerp van de sfeervolle tafellamp Follow Me is van de Spaanse designer Inma Bermúdez (1977). Een bekende naam? Dat kan kloppen! Inma werkt al een aantal jaar als freelance ontwerpster voor IKEA.

Looplamp in de Gimmii shop


In de Gimmii shop hebben we inmiddels een te gekke looplamp van eigen bodem. De looplamp/zaklamp /nachtlampcampinglamp/tafellamp Guidelight van Weltevree. Dutch Design lamp in wit met mooi rood of groen.
Reflections-with-FollowMe-Marset-Spain903x602
Follow-Me-dinner-453x602 Follow-Me-sunset-807x602 FollowMe-at-the-dock-401x602 FollowMe-in-a-greenhouse-401x602 FollowMe-shows-you-the-path-903x602 FollowMe-with-kids-807x602
FollowMe-2-602x602 FollowMe-Hand-602x602 InmaBermudez_bn
 

Volgende lezen

Ingewikkeld krukje van Floris Hovers - gimmii
Een juweel van een vaas - Louise Roe - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.