appartement

Licht & luchtig interieur

Licht & luchtig interieur - gimmii
Op vakantie in een muffig huisje, no way. Licht, luchtig interieur is 'what we want', ook in ons vakantiestulpje. In Barcelona vonden we een licht appartement dat dienst kan doen als inspiratie. Het vakantiehuis heet Tyche Appartement en is ontworpen door CaSA Colombo & Serboli Architecture, samen met Margherita Serbol.

Licht appartement


Het Eixample district, dat is waar het gebeurt in een Art Nouveau gebouw. De woning had veel kleine aparte kamertjes, waardoor de beide zijden van het appartement van elkaar geïsoleerd raakten. Bij de renovatie is veel opengebroken en het licht vloeit nu rijkelijk. De basis is wit gehouden, waardoor het licht extra accentueert.
Barcelona-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-5

Wit, kleuraccenten en natuurlijk hout


Maar er is ook kleur toegevoegd aan het huis met drie slaapkamers. Vrolijke pastel kleuren, die het vakantiegevoel benadrukken. Blauw vindt zijn weg via de lampen de bank en geel in de badkamer en accessoires. In de slaapkamers overheerst wit met natuurlijk hout. De vloer heeft zijn historische tegels weer terug; hexagoon vormen, met schitterende kleuren. Andere historisch bewaarde elementen zijn de ramen en de plafonds.

Shop de look bij Gimmii


De mooie blauwe kleur vind je in de Gimmii shop bij de lampen van M.OSS design en de designs van Kranen/Gille. Voor de look van natuurlijk hout zie Van Tjalle & Jasper, Ruben van der Scheer en Arend Groosman. Pastel accenten vind je bij Elke van den Berg en Scheublin & Lindeman. De look in de keuken shop je met de witte Llus lampen en witte Split Mirror van Ontwerpduo en de witte Hensen barkrukken van Kranen/Gille. Een slaapkamer met de roze-achige tinten: zie Hide deken van Nienke Hoogvliet en de Rubia silk kussens van Cotton & Clay. Geel accent?... check de te gekke Job office desklamp van Studio Job.
Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-Barcelona
Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-wood
Barcelona-vakantie-interieur-wit- Gimmii Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-hout Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-verlichting - Gimmii Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-bathroom Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-badkamer Tyche-Apartment-Colombo-Serboli-CaSA-bedroom Tyche-Apartment-slaapkamer - Gimmii

Volgende lezen

Bijzondere (interieur)architectuur vakantiehuis VS - gimmii
Kloostercharme meets eigentijds interieur - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.