architectuur

Bijzondere (interieur)architectuur vakantiehuis VS

Bijzondere (interieur)architectuur vakantiehuis VS - gimmii
In Mountain West in de Verenigde Staten kun je dit opmerkelijke architectuurproject vinden. De woning bezig 3 asymmetrische A-vormen. De foto´s van de binnenruimtes van dit 'Allandale house' zijn verder ook om te smullen.

3 asymmetrische A-vormen


Project team Bhujon Kang organiseerde de bouw die werd uitgevoerd door William O'Brien Jr. De architect geeft de volgende informatie over de structuur van het design: Drie asymmetrische A-vormen, zijn de basis van dit huis. De slanke A-vorm aan de westkant bieden ruimte aan een bibliotheek, wijnkelder en garage. De bredere A-vorm in het midden van het huis bestaat volledig uit twee verdiepingen slaapkamers en badkamers. In de middelgrote A-vorm aan de oostkant bevinden zich de woonkamer, keuken en eetkamers.
Architecure WOJR - Gimmii

Architectuur met mogelijkheid


Met dit huis wil William O'Brien Jr. laten zien dat A-vormen niet alleen beperkingen, maar ook een hele hoop mogelijkheden met zich meebrengt. Ik zou er best een paar nachtjes willen logeren. Kijk en oordeel zelf...

Deze look kopen bij Gimmii


De grote glaspartijen van de woning bieden de beste mogelijkheid voor uren lounge plezier op de mooiste fauteuils. Bekijk voor een soortgelijke look de Chair 2011 van Scheublin & Lindeman. Ook de Cane divan van Lensvelt zou hier heel goed passen. De natuurlijke look wordt ook mooi vormgegeven in de Cheek chair van Ruben van der Scheer en met de Leaning bench voor zowel binnen als buiten.
Allendale House by William O’Brien Jr
William obrien jr interior design lounge chairs Gimmii
Asymmetrical house design- chair Gimmii
Vakantiehuis VS meer ruimte dan verwachtVakantiehuis VS A-vorm
Vakantiehuis VS trap
 
Bron: wojr

Volgende lezen

29 m2 appartement - gimmii
Licht & luchtig interieur - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.