blauw

Kloostercharme meets eigentijds interieur

Kloostercharme meets eigentijds interieur - gimmii
Eigentijds interieur gecombineerd met ouderwetse charme. ZETASTUDIO Architects tekende voor het interieur voor deze Capri Suite, een maison de charme. Vroeger was deze fantastische suite onderdeel van het 17e eeuwse klooster St. Micheles. Nu zijn er twee vakantieplekjes met hotelservice ontworpen in het centrum van Anacapril op het Italiaanse eiland Capri.

Capri Suite in Italie


Opvallend zijn de rauwe dikke muren met veel grijs en wit. Wat combineren zij prachtig met de luchtige zwarte tafels en de sprekende geel en blauwaccenten. Ook de grote witte lamp is een echte blikvanger. Well done! Heb jij ook een mooie oude woning en wil net als in de Capri Suite het interieur laten contrasteren, denk dan aan een gele Chubby Chair of RvR Chair van Dirk Vander Kooij. Lees ook onze andere tips.
Capri hotel zstudioarchitects

Slaapkamer


Voor de slaapkamer heeft ZetaSTUDIO architects gekozen voor een blauw dekbedovertrek. Onze tip is om te opteren voor wit beddengoed in combinatie met het helder blauwe vloerkleed Sir Edward van Edward van Vliet. Dit kleed kan je namelijk ook op andere plekken in de woning gebruiken. Hij combineert ook fantastisch in de woonkamer (zowel op de vloer als aan de wand). Voor extra geel & blauw accenten kies voor een Job Office desklamp en Chubby kledinghangers.

Woonkamer


Mooie zwarte tafels voor de zwart/wit look met kleuraccenten zijn de Dukdalf tafel van Peter de Boer en de Bendit salontafel van Peter van de Water voor Gispen. Voor een spiegelwand aan de muur of andere wandaccessoires kijk bij de 'Aan de muur' categorie in de Gimmii shop. Wil je ook een witte hanglamp kies dan bijvoorbeeld de Aaron hanglamp van Functionals of de FRAGMENTS hanglamp van Marc Th. van der Voorn.
Succes met stylen! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via info@gimmii.nl.
Capri suite wit zwart geel blauw Italie
Capri suite klooster eigentijds interieurCapri hotel op Capri eiland ItaliëCapri suite vakantie GimmiiBadkamer Capri hotel Gimmii Magazine
Capri suite by Zeta Studio Italy mirrors
Capri apartement Zeta architects bedroom
Capri Suite Zeta studio architects slaapkamer

Volgende lezen

Licht & luchtig interieur - gimmii
Maison et Objet Parijs - Part 1 - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.