Bank Pillow (8740) kubistisch maar ook 'cozy'

Bank Pillow (8740) kubistisch maar ook 'cozy' - gimmii

Lex Pott


Lex Pott kennen we hier bij Gimmii natuurlijk allemaal! Er staan heel veel mooie producten van deze jonge ontwerper in de gimmii shop. Het ontwerpen van een bank was echter helemaal nieuw voor Lex Pott. In 2015 kwam zijn allereerste bank – inclusief een mooie (draai)fauteuil – op de markt. Een elementenbank maar liefst; de Pillow (7840), voor het bekende, Nederlandse merk Gelderland.

14 elementen


De Pillow-collectie bestaat uit 14 elementen. Gewoon een rechte bank – in diverse maten uiteraard – is  is mogelijk, maar als je een  opstelling met een chaise longue (kort of lang) of poef (diverse maten) wilt is dit ook mogelijk. Daarnaast is er een mooie, compacte fauteuil van de Pillow verkrijgbaar; op vier mooie pootjes of op een draaivoet.
Lex Pott Bank Fauteuil Pillow 8740 IMMCologne Gelderland Foto Lisette Gimmii
 

Kubistisch van buiten, heerlijk zacht van binnen


Met een diepte van maar 72 cm is deze Pillow een uitzonderlijk ondiep, compact bankje. Ideaal voor de wat kleinere of smallere woonkamers! De buitenkant van de bank is super strak, kubistisch en nodigt misschien niet heel erg uit om op de bank te gaan zitten. De binnenkant nodigt daarentegen wél heel erg uit om plaats te nemen op de bank! Wat een heerlijk zachte armleuningen; súper ‘cozy’!

Bank Pillow hoger model


Bank Pillow bestaat óók in een hogere uitvoering. De rug van dit model is verdubbeld, waardoor je echt (verstopt) ‘ín’ de bank kunt gaan zitten. Een perfecte oplossing voor projectruimten, waar je je soms even moet kunnen afzonderen. Zie ook een aantal foto's die ik op de IMM Keulen maakte.
Lex Pott Bank Pillow Project IMM Keulen Foto Lisette Gimmii
Lex Pott Pillow 8740 Bank Gelderland
Gelderland Lex Pott Bank Pillow
Fauteuil Pillow Van Gelderland Lex Pott
7840 Pillow Fauteuil Kleur Lex Pott Gelderland Dutch Design
Lex Pott Gelderland Dutch Design IMMCologne Lisette Gimmii Lex Pott Pillow Couch Fauteuil Collection Cologne Foto Gimmii

Volgende lezen

Zo mooi kan wonen op 18 m2 zijn - gimmii
Een licht appartement in Amsterdam - MAMM Design - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.