inspiratie

Zo mooi kan wonen op 18 m2 zijn

Zo mooi kan wonen op 18 m2 zijn - gimmii

Mini droomhuisje in Södermalm


In één van de meest dichtbevolkte stadsdelen van Stockholm – Södermalm – staat dit prachtige gebouw uit 1885. Via de Zweedse Real Estate Agency ‘Fantastic Frank’ kwam ik dit ontzettend schattige huis tegen. Klein wonen hoeft dus echt geen nadeel te zijn; dat zie je wel aan dit mini droomhuisje.


Fris wit


Zoals we van de Scandinavische interieurs gewend zijn is ook deze woning mooi rustig en neutraal qua basis. Grotendeels is de ruimte fris wit (op de zeer contrasterende badkamer na dan). Ook de mooie visgraat parketvloer – i love it - is heel licht gehouden. Qua details zien we wat koper en hout. En is het je opgevallen dat er achter de keuken een spiegel is geplaats? Slim, want ook dit geeft visueel weer iets meer ruimte.


keuken wit koper spiegel


Entresol in kleie ruimte 18m2


Dankzij de mooie hoge ruimte is het in dit appartementje mogelijk om een extra verdieping te plaatsen. Hierdoor is er boven een prima slaapplekje gecreëerd! De trap naar de slaapverdieping dient tevens als praktische opbergruimte.


Fantastic Frank


Ben jij net zo’n Funda-freak als ik? Dan raad ik je aan (of eigenlijk áf, want dit gaat je weer veel tijd kosten…) om eens te kijken op de website www.fantasticfrank.se. Ha det så kul (veel plezier)!


    

Volgende lezen

Wonen in een oliemolen uit de 17e eeuw - gimmii
Bank Pillow (8740) kubistisch maar ook 'cozy' - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.