chique

Wall elements vogelhuisje met extra tak

Wall elements vogelhuisje met extra tak - gimmii
Hier één van mijn favoriete vogelhuisjes: Wall Elements vogelhuisje met tak. Het doel van de ontwerper Vincent Bos met deze collectie is om de natuur en de elementen onder de mensen te brengen én om vogels weer een plek te geven in de stad en de vinex-wijk. Nobel streven toch?

Porselein Wall elements vogelhuisje met tak


Dit specifieke exemplaar uit de collectie is een porselein vogelhuisje, inclusief extra tak, voor aan je muur of schutting. Vincent kreeg het idee om met porselein te werken in plaats van alleen met hout door zijn ervaringen in Jingdezhenin, China. Op de juiste manier gebruikt, blijkt porselein heel geschikt voor outdoor gebruik. Dit vogelhuisje met tak overleeft met gemak Nederlandse winters.
Vogelhuis met tak Wall Elements Vincent Bos Ontwerpen GE311

Vogelpaleizen


Dutch Designer Vincent Bos heeft de wereld eerst verblijdt met zijn luxe vogelhuisjes serie Garden Elements op hoge poten. Chique vogelpaleizen zijn het, gemaakt van natuurlijke materialen. De Wall elements vogelhuizen voor aan de muur en schutting was de volgende stap in de collectie.

Dutch design vogelhuisje met tak


Het vogelhuisje met tak valt ook onder de noemer Garden Elements, maar aangezien hij geen staande tuinaccessoire is, maar aan je schutting of muur kan, heeft hij de subtitel Wall Elements gekregen. Door een combinatie van eikenhout, gepoedercoat staal en ongeglazuurd porselein, zullen vogels zich ook met dit vogelhuisje de koning van je tuin voelen.
Maar aan de wens van de mens voor mooie objecten wordt ook tegemoet gekomen. Over de esthetiek van dit vogelhuisje zijn veel mensen het volgens mij eens. Gruwelijk mooi!
Vincent Bos Ontwerpen Garden Elements Detail
Vincent Bos GE op Gimmii-Dutch Design Days
Popsicle Home At Grannies vloerlamp Vincent Bos Garden Element en Rob Vernie t-shirt P-AA-R-D tijdens Gimmii-DDD
Foto 1 t/m 3 Vincent Bos, Foto 4-5 Gimmii.nl tijdens de Gimmii Dutch Design days.

Volgende lezen

Op bezoek in de studio van Lex Pott - gimmii
Blue pottery schalen van Studio Makkink & Bey - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.