dieren

Vreemde-Vogels voor avontuurlijke kids

Vreemde-Vogels voor avontuurlijke kids - gimmii
Vreemde-Vogels kinderlampen? Jazeker... tijd voor some Dutch Design voor kids en hun ouders. Vreemde Vogels nemen iedereen mee op avontuur. Ze komen als kleine, grote, dikke en dunne beestjes en altijd in het zwart. Maar zwartgallig zijn ze niet: ze zijn altijd positief, ondernemend en maken van elke lampenkap een feestje.

Eye candy voor de kinderkamer


Deze Vreemde Vogels kinderkappen stimuleren de fantasie van elk kind. Unieke kinderlampen, niet van plastic maar van stof (Chintz), die je zeker niet op elke hoek van de straat ziet. Gert-Jan Vlaming en Marc Th. van der Voorn, de vaders van de Vreemde-Vogels creëerden 5 avonturen op een kinderlamp voor wat extra eye candy op de kinderkamer. Here we go...
VV1 kinderlamp vliegen sfeer

Vreemde-Vogels kinderlamp Vliegen


De Vreemde-Vogels ‘vliegen’ lamp is voor de avonturiers. Stoere boys (en girls) worden geïnspireerd tot grootse verhalen hoog in de lucht. Alle manieren om met de voetjes van de grond te komen worden ingezet! Lichtblauw is de basiskleur.
Meisjeslamp VV2 love sfeer

Vreemde-Vogels kinderlamp Love


Schuitje varen, theetje drinken en dat in een zee van hartjes. De Vreemde Vogels love lamp is rustig, roze en romantisch, maar ook met genoeg fun. Hier gaat menig meisjeshart absoluut sneller van kloppen!
VV3 kinderkap feest sfeer

Vreemde-Vogels kinderlamp Feest


Maak van iedere dag een feestje voor je kind met deze vrolijke gele lampenkap vol feestende Vreemde Vogels. Natuurlijk ontbreken de slingers, taart en andere feestverhogende  attributen niet. Leuk voor zowel jongens als meisjes.
Vreemde Vogels VV4 kinderlamp bad sfeer

Vreemde-Vogels kinderlamp Bad


De Vreemde-Vogels bad lamp is voor de stoere meidenkamer. De Vreemde Vogels geven het goede voorbeeld: bath time drama behoort tot het verleden. Kids gaan vanaf nu altijd met plezier in bad.
Kidslamp VV5 space sfeer

Vreemde-Vogels kinderlamp Space


Een ruimte reis, wie wil dat nou niet elke dag? De donker blauwe kleur past goed bij een jongenskamer, maar zweven in het heelal is natuurlijk tof voor iedereen.
De ontwerpers geven aan dat zij speciale aandacht hebben besteed aan het feit dat alle 5 verschillende Vreemde-Vogel kinderlampen zowel aan als uit mooi zijn. Kwaliteit in combinatie met prijs was ook speerpunt. €75 voor een Dutch Design kinderlamp inclusief witte snoerpendel (80 cm) is lang niet slecht vond wij. Een mooie aanvulling voor kids en ouders in de Gimmii shop.
VV1 kinderlamp- vliegenKinderlamp VV1 vliegenVV1 kinderkap vliegenVV2 kinderlamp LoveVV2 kinderlamp loveMeidenlamp VV2 loveVV3 kinderlamp feest- Vreemde VogelsKinderlamp VV3 feestVV3 feest kinderkapVreemde Vogels VV4 kinderlamp badKinderlamp-Vreemde-Vogels-VV4-badMeisjeslamp VV4 bad rozeVV5 kinderlamp- space blauwVreemde Vogels VV5 lamp spaceKinderlamp Vreemde Vogels VV5 spaceGimmii Dutch Design Days Vreemde Vogels kinderlampen en raamschaap


Volgende lezen

Verleidelijke Candlestick Saigon Lacquer - gimmii
Crown kroonluchter van JSPR - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.