Design kroonluchters

Crown kroonluchter van JSPR

Crown kroonluchter van JSPR - gimmii
Jasper van Grootel is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven en de oprichter van JSPR...een jong en brutaal Nederlands meubelmerk. Zó brutaal zelfs, dat het op hun site lijkt alsof ze alleen maar mooie dingen maken, maar nooit iets verkopen. Nergens een verkooppunt of prijs te bekennen.
Jeweetwel
Hebben we hier te maken met Voldemort-achtige praktijken...Meubels-Die-Niet-Verkocht-Mogen-Worden...of is er iets anders aan de hand? Het laatste dus. Met outlets in de vierhoek Eindhoven, New York, Sao Paulo en Singapore hebben we hier wel degelijk te maken met wereldveroveraars.
Crown design kroonluchter
Deze wonderlijke creatie komt van de hand van Grietje Schepers. De Crown is een gigantische design kroonluchter van nylon met afmetingen van 135 cm (radius 80 cm) en 225 cm (radius 135 cm) hoog, en gewoon te koop via de Gimmii Shop. Het materiaal is brandvertragend. Verkrijgbaar in 18 standaard JSPR kleuren + goud en zilver. Speciale kleuren zijn op verzoek beschikbaar. Geschikt voor zowel binnen- en buiten gebruik.
Prijzen variëren van € 635,- voor een kroonluchter van 135 cm hoog (Crown Medium) tot € 1119,-,- voor een versie van 225 cm hoog (Crown Large).
Crown kroonluchter JSPR Gouden design kroonluchter Crown kroonluchter Gouden kroonluchter Design kroonluchter Crown design kroonluchter van JSPR Crown zilveren design kroonluchter van JSPR JSPR crown gold
 
 
 

Volgende lezen

Vreemde-Vogels voor avontuurlijke kids - gimmii
De original kattekwaad collectie - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.