Dutch design

Hella Jongerius & Bold

Hella Jongerius & Bold - gimmii
Danskina heeft een nieuwe designdirectrice, en wel de bekende, Nederlandse (!) ontwerpster Hella Jongerius. Tijdens de meubelbeurs IMM Cologne in januari presenteerde Danskina vijf nieuwe karpetten. Drie van deze nieuwe karpetten (Bold, Multitone en Duotone) zijn ontworpen door ‘onze’ Hella Jongerius. Laten we het stoere vloerkleed Bold er maar eens uitlichten.

Dik


Vloerkleed Bold doet zijn naam eer aan met de stoere, onregelmatige en dikke garens. Het 12 mm dikke karpet is dan ook heerlijk om met blote voeten op te lopen. Zoek je een kleed waar je ook lekker op kunt liggen? De ‘Bold’ is zacht en warm en is daar dus bijzonder geschikt voor!
Danskina Bold Hella Jongerius

Verrassende kleurcombinaties


Het karpet is handgeweven en bestaat uit 100% wol, geïmporteerd uit India en Nieuw Zeeland. Het kleed is te verkrijgen in zeven verschillende kleurcombinaties. In één karpet zijn altijd twee kleuren verwerkt. Zelf vind ik de kleurcombinaties enorm verrassend. Een aantal kleuren had ik zelf nooit bij elkaar uitgezocht, maar Hella weet ook hier weer een bijzonder en prachtig product van te maken.

Vloerkleed Bold


Qua prijs ligt deze ‘Bold’ ruim onder het gemiddelde van de prijzen van Danskina. Het kleed komt namelijk op €385,- per vierkante meter. Wil je de kleuren eens in het echt bekijken? Er is vast en zeker een winkel bij jou in de buurt die de stalen van Danskina heeft liggen. Bekijk hier wie de dichtstbijzijnde dealer van Danskina is.
Vloerkleed Bold DanskinaBold van DanskinaBold van Hella Jongerius voor DanskinaKarpet Bold van Hella JongeriusKarpet Bold Danskina

Volgende lezen

Houten Vakwerken kast van Studio Mieke Meijer - gimmii
Het verhaal achter het Feliz! karpet - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.