cadeau

TweeDoek, handdoek én theedoek ineen

TweeDoek, handdoek én theedoek ineen - gimmii
TweeDoek van Vij5 is een theedoek en een handdoek in één. De handdoek en theedoek zijn op een geniale wijze aan elkaar gemaakt, zodat het één nieuw product vormt. Hands in the air voor Anieke Branderhorst van Vij5. Zij ontwierp en ontwikkelde, samen met IXX – Jolijn Fiddelaers, dit nieuwe product voor in je keuken. Twee functies die normaal naast elkaar bestaan vormen nu één geheel.

Multifunctionele TweeDoek


Bijzonder bij de TweeDoek is dat deze op één machine gemaakt wordt, terwijl een theedoek en handdoek normaal gesproken op twee verschillende machines geproduceerd worden. De kleuren en functies vloeien in elkaar over door een zorgvuldig ontworpen gradient in kleur én weefsel.
Vij5 TwoTowel in pink-beige theedoek én handdoek in één
Vij5 heeft gekozen voor vier kleurencombinaties: Roze-beige, Groen-beige, Neutraal-roze of Neutraal-groen. De TweeDoek is groot van formaat: 100 x 57 cm, materiaal volledig katoen. Aan een haakje in je keuken komen de twee functies, de kwaliteit van het weefsel en de kleuren het best tot hun recht. Keukengadget go!

Cadeau


Moederdag is al aan ons voorbijgevlogen, maar verjaardagen genoeg gelukkig. Grotere afname of bestelling voor een kerstpakket is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met info@gimmii.nl of 030 -254 08 11. Voor jezelf of als cadeau kijk direct in de Gimmii shop.
TweeDoek green_beige handdoek én theedoek in één van Vij5Vij5 TwoTowel ofwel Tweedoek in Neutral_greenVij5 TweeDoek Neutral_pinkTweeDoek handdoek én theedoek in gebruik pink_beige van Vij5TwoTowel detail pink-beige handdoek én theedoek in één van Vij5
TwoTowel home setting Vij5 Gimmii TweeDoek handdoek theedoek keukenaccessoire Vij5 Gimmii
Tweedoek en Fibonacci textiel van Vij5 op Gimmii DDD foto Nanda Rave
TweeDoek groen Copper light messing NewspaperWood foto Vij5 Vij5_Copper_light_David_Derksen_Llus_lamp_Ontwerpduo_TweeDoek_LookShelf_flexvaas_foto_Vij5 Vij5 Llus lamp koper en zwart Ontwerpduo Tweedoek kapstok Coatrack by the meter flexvaas_foto Vij5 Vij5 Copper light David Derksen Llus lamp Ontwerpduo TweeDoek LookShelf flexvaas_foto Vij5
Fotocredits: Vij5, foto 10 Nanda Rave tijdens de Gimmii Dutch Design Days.

Volgende lezen

Relax klok - gimmii
Bat Trang vazen van Imperfect Design - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.