borden

Bat Trang vazen van Imperfect Design

Bat Trang vazen van Imperfect Design - gimmii
De collectie Bat Trang Vazen van Imperfect Design is het resultaat van de samenwerking tussen Dutch designer Arian Brekveld en de Vietnamese meneer Nguyen. Keramiek op zijn best. Arian Brekveld werd enthousiast door de lokale keramiekproducten gemaakt van gekleurde klei. Een techniek die maar door weinig keramiek bedrijven wordt toegepast in hun productie.

Exotisch Dutch design


Het combineren van de gekleurde klei met glazuur heeft geresulteerd in een serie Dutch design vazen met een exotische tint. Brekveld ontwierp er passende borden bij, wat een heel nieuw en extra elan geeft aan deze bloemenvaas.
BT vazen bruin set Imperfect Design

BT vaas van gekleurd klei met glazuur


Arian Brekvelt en Imperfect design kozen voor een Small BT vaas en een Medium vaas. De Small vaas is 17 cm hoog met onderbord van 19,5 cm diameter. De Medium Bat Trang vaas meet 24,5 cm hoog met onderbord 23 cm in diameter. Ook de kleurencombinaties zijn zorgvuldig gekozen.
Zowel de  small als de medium vaas is er in de kleuren bruin met geel onderbord, teal-blauw en wit met groen onderbord, grijsblauw met blauw bord of donkergrijs met eveneens een donkergrijze schaal. Alles is vaatwasser bestendig.
Laatste nieuws: De productie van Bat Trang vazen is helaas gestopt. 
Kijk in de gimmii shop voor Dutch design voor andere vazen en andere mooie Dutch design lampen en andere producten.
 
BT Bat Trang Vazen Arian Brekveld blauwBat Trang vazen set donkergrijsBat Trang vazen set teal en wit met schaal groenBT vaas Medium blauw-teal en wit met groene schotelBT vaas M bruin met geel onderbord Imperfect Design


Bat Trang vaas M donkergrijsBat Trang vaas M blauw

Bat Trang vazen van Imperfect Design in Eigen Huis en Interieur dec 2013


Volgende lezen

TweeDoek, handdoek én theedoek ineen - gimmii
Force x Distance, een beweegbare lamp - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.