bureau accessoire

Relax klok

Relax klok - gimmii
In een tijd waar veel mensen zoeken naar allerlei dure en moeilijke vormen van onthaasten, heeft Sander Mulder een treffende reactie gegeven op ons gestreste dagelijkse leven met zijn klok About Time.

Klok about time


In een leven waarin we alles tot op de minuut willen plannen, geeft About Time de tegenreactie: Deze klok geeft je alleen maar aan dat het ‘ongeveer zes uur’ of ‘bijna zeven uur’ geworden is. De klok dwingt je zo toch een beetje te ontspannen en dat doet hij op geheel eigen wijze. De klok onthult de tijd door heel rustig en constant over je bureau of tafel te rollen.
Sander Mulder About Time timelaps
About Time laat de tijd verstrijken op zo een poëtische manier dat er geen tijd meer is voor haast. Eén lange doorlopende witte zin op de zwarte klok lacht je tegemoet. Een functioneel meditatief ontwerp voor jouw huis, werkplek of project.

Klok met smoel en verhaal


Sander Mulder gebruikte geanodiseerd aluminium en maakte de klok 9 cm hoog met een diameter van 23 cm. Ontspannen, onthaasten, omdenken, het lekker anders doen, termen die ons allemaal erg aan staan. Plus dat het een Dutch design product met een smoel en een verhaal is. Te 'relaxed' om niet op te nemen in de Gimmii shop. About time ligt en rolt daar ontspannen naast de andere ontwerpen van Sander Mulder.
Sander Mulder About time rollende klokKlok About Time detail van Sander MulderSander Mulder klok About Time settingSander Mulder About TimeSander Mulder klok About TimeLiggende klok about time van Sander Mulder
Fotografie Niels van Veen & Sander Mulder


Volgende lezen

Pode's Sparkle fauteuil - gimmii
TweeDoek, handdoek én theedoek ineen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.