fauteuil

Pode's Sparkle fauteuil

Pode's Sparkle fauteuil - gimmii
In juni 2011 schreef Gimmi’s Corien een post over het Pode event – waar zij een veelbelovende nieuwe collectie presenteerden – in de Toonkamer in Utrecht. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is het merk Pode nog steeds een groot succes. Goede kwaliteit (het komt uit de bekende meubelfabriek van Leolux!), snelle levertijden, jong, hip én betaalbaar.

Pode event 2014

Op 2 en 3 juni 2014 presenteerde de 6-jarige Pode haar nieuwe collectie in het Leolux Design Center in Utrecht. Een grote hoek, achterin het Design Center, was ingericht met de bestaande én de nieuwe collectie van Pode. Uiteraard helemaal in de Pode stijl: kleurrijk, fris, jong en een tikkeltje eigenwijs.

Daar is ‘ie eindelijk: de fauteuil!

De nieuwe Pode fauteuil Sparkle viel me als eerste op. Wat ben ik blij dat er nu een fauteuil in de collectie zit die in meerdere settingen toegepast kan worden. Dit was een groot gemis in de Pode collectie. Pode fauteuil Sparkle van ontwerper Thijs Smeets

Vind je draai in Pode fauteuil Sparkle

Dankzij zijn ronde, vriendelijke vormen vind ik Sparkle een zeer uitnodigend fauteuiltje om te zien. En als je eenmaal in het stoeltje – met zacht verende rug en comfortabel zitkussen – zit wil je er ook niet meer uit! Hij zit echt heerlijk.. Zeker met het voetenbankje erbij! Sparkle’ heeft een 4-teens draaionderstel wat vooral heel praktisch is, maar het maakt de stoel ook wat luchtiger en opener.

Ontwerp

‘Sparkle’ is overduidelijk een ontwerp van Thijs Smeets. Hij ontwierp o.a. meubelen voor Dutch Originals, zoals de Gispen Today Chair en de Gispen Today Sofa. Zie je de overeenkomsten?!

Keuzes, keuzes, keuzes

En uiteraard; er zijn weer diverse keuzes! Stof, leer of misschien wel een combinatie? Het zitkussen kan namelijk in een afwijkende stof of leersoort worden gekozen. Daarnaast kun je het draaionderstel in diverse kleuren laten lakken. Of wil je het onderstel liever gepolijst aluminium? Fauteuil iets te laag voor jou? Pode zal Pode niet zijn als daar niets aan te doen was: het onderstel kán eventueel 2 cm hoger besteld worden! Pode fauteuil Sparkle met poef   Sparkle fauteuil Pode ronde vormen

Volgende lezen

Nieuwe plek voor Studio Dirk Vander Kooij - gimmii
Relax klok - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.