De Strakke Hand

Spraycan klok van De Strakke Hand

Spraycan klok van De Strakke Hand - gimmii
We zijn alweer een aantal muurschilderingen verder na de goed ontvangen Library Stairs van De Strakke Hand. Nadat Michiel Meulemans van deze Strakke Hand voor de zoveelste keer van zijn vriendin kreeg te horen dat hij zijn zooi op moest ruimen, kreeg hij een creatief idee met diezelfde zooi.

Van spuitbus tot klok

Al van jongs af aan staan er spuitbussen in het huis van Michiel Meulemans. Vroeger werden die spuitbussen vaak gebruikt voor graffiti activiteiten. Tegenwoordig worden ze vooral gebruikt voor muurschilderingen en decoraties in opdracht. Al die spuitbussen slingerden rond door het hele huis. Ook lege spuitbussen mogen nimmer worden weggegooid omdat Michiel altijd denkt dat hij hier nog wat mee kan doen. Zo staan er bijvoorbeeld ook nog 36 paar bowlingschoenen in alle soorten en maten in het schuurtje. En daarnaast heeft hij sinds dat hij op kamers ging (8 jaar geleden), nog steeds 3 volle zakken met bierdopjes liggen. Ook hier zou ooit nog eens een kunstwerk van moeten worden gemaakt. Kortom, tijd om eens op te ruimen. De volle bussen netjes in een groot rek en alle restjes in tassen in het schuurtje. Klok van spuitbussen van De Strakke Hand Samen met zijn vriendin was Michiel al een tijdje aan het kijken naar een leuke klok voor aan de muur. Op internet zagen ze vooral heel veel “net niet” creatieve klokken en klokken die voor creatief door moesten gaan. Dat moest en zou beter kunnen! Geïnspireerd door een bevriende kunstenaar, “Jons”, die hem jaren geleden een schilderij gaf met 3 uitstekende spuitbussen, is hij aan de slag gegaan met dit nieuwe product als resultaat.

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens

Dat is het spreekwoord waarvan de naam “Nergens” is afgeleid. De Spraycan Clock kan in elke vorm of maat worden gemaakt, met bijvoorbeeld een naam of tekst naar keuze. Ook trek in een Spray Can klok? Neem dan contact op met De Strakke Hand. Vanaf € 275. Spraycan-klok-De-Strakke-HandSpraycan klok van De Strakke Hand detailfoto Foto´s: Roald van den Broek

Volgende lezen

Opvallende leren kandelaar - gimmii
Zit, hang óf lig altijd goed! - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.