india

Opvallende leren kandelaar

Opvallende leren kandelaar - gimmii
Pepe Heykoop heeft weer een opvallend product ontworpen. Leer is niet waar je het eerst aan zou denken als je het woord kandelaar of kandelaber roept. Maar dat dat vanaf nu wel moet bewijst Pepe: de Tailored Candelabra.

Lekkere stiksels

Pepe vertelt: ¨De leren kandelaars bestaan uit leren hoezen die gevuld worden met een natuurlijk hars.¨ De hoezen worden gemaakt in een sloppenwijk van Mumbai. De leren kandelaber bestaat uit maximaal zes stukjes leer die overgebleven zijn na het maken van meubels. Deze leerresten worden aan elkaar gestikt met een lekker opvallend stiksel. Het natuurlijke hars is een experimentele mix van bijenwas, dennenhars en marmerpoeder, ontwikkeld door Carmine Deganello.

Zacht

Pepe deed natuurlijk al fantastisch werk samen met de Tiny Miracles Foundation. Hij voegt daar deze kandelaar, die zo zacht aanvoelt, aan toe. Zelf zegt hij het zo mooi: ¨de leren mal wordt de huid van het product. ¨ Wij kijken uit naar het moment dat zij in de verkoop komen. Leren kandelaar Tailored Candelabra Pepe Heykoop Kandelaar van leer Tailored Candelabra Pepe Heykoop 3 arm   Leren kandelaar van Pepe Heykoop Leren kandelaar van Pepe Heykoop Leren kandelaar Tailored Candelabra Pepe Heykoop        

Volgende lezen

Intuïtieve hanglamp van Studio WM - gimmii
Spraycan klok van De Strakke Hand - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.