bank

Zit, hang óf lig altijd goed!

Zit, hang óf lig altijd goed! - gimmii
Met deze nieuwe bank van DesignonStock.com zit je altijd goed! De bank is met zijn vele losse elementen naar eigen smaak samen te stellen. En wil je een keer niet netjes rechtop zitten, maar lekker hangen of zelfs echt languit liggen? Switch de elementen en losse kussens en je kunt een totaal andere zit creëren! De elementen kunnen los in de kamer worden gezet, maar ook aan elkaar worden gekoppeld.

Aikon lounge bank

De Aikon Lounge is een doorontwikkeling op de bank Aikon, ook een elementenbank van DesignonStock.com. De Aikon is duidelijk strakker dan de Aikon Lounge. De Aikon Lounge heeft een lage rug (even hoog als de arm) met daartegen speelse, losse rugkussens om heerlijk tegenaan te kruipen. De ‘gewone’ Aikon oogt tevens knus en gezellig, maar bij deze bank zijn de rug- (en zit)kussens allemaal vast gestoffeerd, waardoor je niet die mogelijkheid hebt om zelf met de losse kussens te spelen en een perfect lig- / hang- en zitcomfort te creëren.

Nóg meer mogelijkheden

De Aikon Lounge heeft oneindig veel mogelijkheden; er zijn diverse elementen in verschillende maten, met of zonder armleuningen of met aan één kant een armleuning. Ook zijn er comfortabele kussens in diverse afmetingen te bestellen. En je hoeft absoluut niet bang te zijn dat er geen mooie stof verkrijgbaar is; er zijn maar liefst 104 stofmogelijkheden voor de Aikon Lounge! Daarnaast kun je kiezen uit twee kleuren poten.

Marike Andeweg

De ontwerpster van de Aikon en de Aikon Lounge is Marike Andeweg (1978). Komt de naam je bekend voor? Dat klopt! Marike is de ontwerpster en oprichtster van de prachtige badkamercollectie van ‘NotOnlyWhite’. Aikon Lounge van DesignonStockAikon bank van Marike AndewegAikon bank met zwarte potenAikon bank met aluminium pootLounge kussen van Aikon bank van DesignonStockAikon Lounge rugkussen

Volgende lezen

Spraycan klok van De Strakke Hand - gimmii
Fleurige loodgietersflora - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.