armstoel

Thanks, no sugar

Thanks, no sugar - gimmii
Milaan we are getting ready for you! Volgende week al start de beurs der beurzen op het gebied van design meubels! Van 8 - 13 april is de Salone del Mobile het Walhalla voor inspiratie. Natuurlijk zal Gimmii ook live aanwezig zijn in Milaan city om jullie op de hoogte te houden.

Schommelbank


Internationale ontwerpers en merken zullen strijden om een plek in het hart van de bezoekers, maar vlak vooral de Dutch Designers niet uit. Bekijk hier vast als voorproefje schommelbank 'Thanks no sugar' van ontwerper Dirk Ploos van Amstel.
Schommelbank Thanks no sugar

Schommel stress van je af 


Dirk Ploos van Amstel vertelt: "Op deze schommelbank schommel je de dagelijkse spanningen zo van je af. Hij zit heerlijk, dankzij een uitgekiende balans tussen zitpositie en schommelbeweging. Het meubel wordt gemaakt van populierenhout en is aan de zijkanten bekleed met een milieuvriendelijk laminaat, waarvan je zelf de kleur kunt bepalen." Verkrijgbaar in twin- en als singleseater.

Tuttobene


Hoe heerlijk de schommelbank 'Thanks, no sugar' zit en wat zijn andere ontwerp ' Shut the door, have a seat' voor ons in petto heeft zullen wij volgende week zien... Dirk Ploos van Amstel is onderdeel van de Tuttobene expositie Meet & Matter. Zijn bijdrage is mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Via Tortona 31 is the place to be. Het belooft in ieder geval veel goeds.
Stoel Thanks, no sugar-Dirk-Ploos-van-AmstelThanks no sugar-bankje-Ploos-van-Amstel 

Volgende lezen

Het verhaal achter het Feliz! karpet - gimmii
My Granny cabinet I - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.