bureau

My Granny cabinet I

My Granny cabinet I - gimmii
Jolanda did it again... Jullie kennen Jolanda van Goor van haar Open Minded bijzettafels en haar frivole Funky Dread Stool. Of misschien van haar Sheep Chair of Stepladder chair. Zij houdt van het creëren van dubbele functies in producten. Dit keer zal zij in Milaan haar My Granny serie presenteren, bestaande uit een bureautje en twee kastjes. My Granny Cabinet I wordt hier door mij alvast in de spotlight zet.

My Granny cabinet


My Granny cabinet I ofwel My Granny kastje I is geïnspireerd op de optimistische jaren 50. Het ontwerp is hedendaags en fris, maar dan met een flinke scheut vintage. Super decoratief, maar ook heel functioneel. Let op de bovenkant van het kastje dat dienst doet als bureaublad. Open je dit blad, dan openbaart zich een scala aan opbergmogelijkheden.
My Granny Cabinet I Front

Lades opzij


Granny cabinet I is niet je standaard kastje. De lades zitten namelijk niet aan de voorkant, maar aan de zijkant. Dit oogt speels en maakt het kastje ook bijzonder geschikt voor smalle ruimtes. Jolanda zal haar Granny serie van 8 -13 april 2014 presenteren als onderdeel van het Tuttobene collectief op via Tortona 31 in Milaan. Wij gaan het zeker van dichtbij bekijken. Volg ons op Facebook, twitter en pinterest dan blijf je zeker op de hoogte.
Voor Jolanda van Goor producten die nu al te koop zijn check de Gimmii shop.
My Granny Cabinet I Front Drawers open-StudioJvGMy Granny Cabinet I Front Top openMy Granny Cabinet I Side Draw open-Jolanda-van-Goor

Volgende lezen

Thanks, no sugar - gimmii
Kaasmaker van Studio Makkink & Bey - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.