ddw

Loena Lantern van Ontwerpduo

Loena Lantern van Ontwerpduo - gimmii
In dit magazine kom je ze regelmatig tegen: Nathan Wierink en Tineke Beunders, of... beter bekend als Ontwerpduo. Het duo vult elkaar perfect aan: Tineke heeft enorm gevoel voor kleur en materiaal en Nathan is zeer sterk op het technische vlak. Inmiddels kunnen we wel met zekerheid zeggen dat zij een fantastisch ontwerpduo zijn!

Dutch Design Week

Van 18 t/m 26 oktober is het eindelijk weer zo ver: de Dutch Design Week in Eindhoven! Nathan en Tineke bouwen hun studio om tot expositieruimte en shop. Hier presenteren zij de gehele collectie, in combinatie met producten die zij hebben ontworpen voor andere labels. Ontwerpduo Loena lantern foto Lisa Klappe

Loena Lantern

Tijdens de DDW wordt de gloei..Eeehh.. gloednieuwe lamp ‘Loena Lantern’ gepresenteerd. Loena is een papieren lamp. Dit klinkt nog niet heel origineel en spannend, maar dat is het zeker wel! De kap van crèmekleurig FSC-papier is gezeefdrukt met een geometrisch patroon met speciale, blauwe inkt die zich gedurende de dag door zonlicht (of natuurlijk door het aanzetten van de lamp) oplaadt.

Zoals de maan

Op het moment dat de zon onder gaat en het in jouw woning donker wordt licht deze bijzondere Loena Lantern prachtig op. De blauwe inkt gloeit tot wel 8 uur na. De naam ‘Loena’ is niet zomaar gekozen, want ‘Luna’ is het Latijnse woord voor ‘maan’. Net als de maan zal de Loena Lantern jouw nachten verlichten.

Hebben, hebben, hebben

Loena lantern is verkrijgbaar in twee vormen. Combineer deze twee vormen gerust voor een speels effect! Wil je de Loena cadeau geven? Of heb je zelf wel een mooi cadeau verdiend? Iedere Loena lantern wordt zorgvuldig verpakt in een mooie, stevige kartonnen geschenkdoos, met extra bescherming binnenin. De doos bevat full colour foto’s en teksten. Bestel hier in de Gimmii shop. Kijk ook snel wat Ontwerpduo nog meer voor moois heeft. Loena Lantern OntwerpduoOntwerpduo Loena lantern lamp papierOntwerpduo hanglampen Loena lanternLoena lantern blauw verlichting OntwerpduoLuna lantern 2 vormen lampen Ontwerpduo Foto's: Lisa Klappe and Jeroen van der Wielen, met model Lydia Li.

Volgende lezen

Helix lamp van Marc de Groot - gimmii
Verleidelijke Candlestick Saigon Lacquer - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.