cederhout

Heerlijk hangen

Heerlijk hangen - gimmii
Wat ben ik inmiddels toe aan echt lenteweer en zelfs een te hete zomer lonkt. Beelden van picknicks, strandbezoekjes en eindeloos gezellige barbecues dringen zich steeds prominenter aan mij op. Maar Spanje en Australië; eat your heart out. Wij hebben de Hammock van Studio Tjeerd Veenhoven!

Hangmat van Tjeerd Veenhoven

Wat is en blijft ie prachtig, deze red cedar houten hangmat. Maximaal comfort wordt verkregen doordat de losse houten latten, die elk apart verbonden zijn met elastiek, zich naar je lichaam voegen. Ultiem relaxen dus. En dat kan al wanneer het maar een ietsiepietsie warm is, want kussens, plaids en schapenvachtjes staan hier meer dan leuk in. En het hoeft zelfs niet droog te blijven, want Tjeerd´s hangmat is volledig weerbestendig. Je nieuwste poncho aan en genieten maar, zou ik zeggen.

Projecten met palmleer

Het hele oeuvre van Tjeerd Veenhoven spreekt ons trouwens enorm aan: zijn liefde voor het ontwikkelen van nieuwe materialen en productietechnieken en de wil om design te maken dat de wereld - al is het maar een beetje- positief te veranderen. Check vooral ook zijn projecten met palmleer. Hangmat Hammock van Studio Tjeerd Veenhoven - heerlijk relaxen-Hangmat Hammock van Studio Tjeerd Veenhoven voegt zich naar jouw lijfHangmat Hammock van Studio Tjeerd Veenhoven is van prachtig weersbestendig cederhout Model: Esther Foto´s:Carolijn Slottje  

Volgende lezen

Twee keer Troche bijzettafel - gimmii
Overal sfeer met de Fieldchair - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.