arnhem

Overal sfeer met de Fieldchair

Overal sfeer met de Fieldchair - gimmii
Vanwege een plotselinge wegversperring, werd ik vanmorgen omgeleid door een heel landelijk gebied. Deze onverwachte traktatie op ruimte en dichter bij de natuur leven, lieten mijn initiële irritatie verdwijnen als sneeuw door de zon.  Ik moest ook denken aan de Fieldchairs van Weltevree. De stoelen met een boerenachtergrond die ook zo prima staan in een minimalistische setting.

Zonsondergang & kampvuur


De sfeer die Weltevree voor zich ziet is die van ¨het je lekker neervlijen na een lange dag en genieten van een zonsondergang of een warm knisperend vuur. De Fieldchair is perfect voor dit dagelijkse ritueel. De houten stoel is geïnspireerd op een slimme bestaande boerenconstructie en biedt een comfortabele zitplaats in het gras of bij de kachel¨. Ik volg ze helemaal.
Fieldchair van Weltevree voor outdooractiviteiten

In gras, sneeuw, zand of woonkamer


Maar eigenlijk doen zij hun eigen stoel hiermee tekort. Hij is op zoveel manieren inzetbaar en draagt ook echt bij aan een lekkere sfeer. Denk aan picknicks, visuitjes, snowfun, mooi kamperen, maar ook binnenshuis. Een robuuste sfeervolle stoel dus van gewolmaniseerd vurenhout die handig inklapbaar is. Ontwikkeld in samenwerking met Het Betere Boerenbed.

Fieldchair te koop bij Gimmii


Deze prachtig multifunctionele outdoor en indoor Fieldchair, die inklapbaar is en opgehangen kan worden aan de speciale lus mag natuurlijk niet ontbreken in de gimmii shop.
Fieldchairs Weltevree Buitenleven Gras Wijn Relax Gimmiishop
Stoel Fieldchair van Weltevree
Fieldchair Weltevree Stoel Inklapbaar Hout Outdoor Gimmiishop
 
 
Fieldchair van Weltevree in de sneeuw
 
Stoel Fieldchair van Weltevree bij kachel
 
Stoel Fieldchair detail

Volgende lezen

Heerlijk hangen - gimmii
MEEKAANOO by TOMM - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.