bijzettafel

Twee keer Troche bijzettafel

Twee keer Troche bijzettafel - gimmii
Onze belofte dat de Troche bijzettafels van Studio WM in de spotlight zouden komen te staan, wordt vandaag ingelost. Samen met de Circular hanglampen en twee prototpypes van gradient tafellampen werd de Troche gepresenteerd in Milaan. Zowel heerlijk minimalistisch als heerlijk in materiaal en kleur!

Troche bijzettafel extra´s

De zachte ronde Troche bijzettafels zijn in twee uitvoeringen ontworpen. De hoge slanke variant is vijftig centimeter hoog met een diameter van 35. De kleine molligere variant is zowel veertig centimeter hoog als breed. Beide bijzettafels hebben een los tafelblad met een kleine opstaande rand. Een klein hulpmiddel om je drankje op zijn plek te houden. Onder het blad schuilt een opbergruimte. Hoe handig!

Verschillend materiaal

Leuk is ook het gebruik van verschillend materiaal voor de twee varianten Troches. De grootste Troche bijzettafel is van satijnwit gespoten MDF en heeft een blad van naturel esdoornhout. De lage bijzettafel is uitgevoerd in mat mintgroen en kreeg een blad uit Corian mee. Allebei de uitvoeringen zijn wat mij betreft om heerlijk hebberig van te worden. Troche bijzettafel laag van StudioWMTroche bijzettafel van Corian openTroche bijzettafels van Studio WM in MilaanTroche bijzettafels en Circular lamp van Studio WM in MilaanBijzettafel Troche met esdoorn tafelblad van StudioWMTroche bijzettafel hoog met esdoorn tafelblad van Studio WMTroche bijzettafels samen van Studio WM   Foto´s: Paul Schipper

Volgende lezen

Construction lamp van Joost - gimmii
Heerlijk hangen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.