Dutch design

Gispen Dukdalf tafel, Dutch Design tafel voor iedere woonkamer of keuken

Gispen Dukdalf tafel, Dutch Design tafel voor iedere woonkamer of keuken - gimmii
Een gewilde tafel in onze shop is de Dukdalf tafel van Gispen. Dat snappen wij wel. De Dukdalf is verkrijgbaar in afmetingen van 80 tot 180 cm, en past dus in heel veel woonkamers en keukens. Het eigenzinnige frame zorgt ervoor dat je een eye catcher je huis in haalt.
Wat eveneens bijzonder is aan deze Dutch Design tafel, is dat het stalen frame en spaanplaat blad van demontabel zijn, zodat onderling uitwisselen mogelijk is.
Voor het ontwerp van deze tafelserie liet ontwerper Peter de Boer zich inspireren door de houten dukdalf constructie in het water waar boten kunnen afmeren. De opvallende poten zijn sterk en stoer, en versterken de uitstraling van het ranke blad.
Dukdalf Tafel Gispen
Dukdafl Gispen Kantoor

Toepassing Dukdalf tafel


De tafel heeft dankzij zijn vormgeving altijd een huiselijk karakter, maar kan ook goed toegepast worden in zakelijke omgevingen. De tafel is geschikt voor kleine én grote gezelschappen. Tussen 2-4 personen passen aan de versies van Ø80 en Ø100. Met z'n vieren zit je comfortabel aan de versies van Ø120, Ø140 en Ø160 en wil je een hele familie van 8 kwijt, dan is de versie van Ø180 ideaal.
De Dukdalf tafel is verkrijgbaar vanaf €922,- in onze shop voor Dutch Design.

Over Gispen


Als stoere staalfabrikant met een oerhollandse nuchterheid, houdt Gispen van oogstrelend design en vakwerk dat plezier uitstraalt. De Design Collectie omvat uitgesproken, maar ook functionele, designproducten. Van accessoires tot zitmeubilair. Van designers zoals Gerrit Rietveld, Anke Bernotat, Richard Hutten en Peter van de Water.
Gimmii is officieel dealer van Gispen. Bestellingen vanaf €75 worden gratis verzonden. Voor alle producten geldt een retourgarantie van 14 dagen. Heb je vragen over dit label of een van de producten? Chat met ons via de chatfunctie, stuur een e-mail naar info@gimmii.nl of bel ons op +31(0)30-2540811. Wij helpen je graag ♥
 

Volgende lezen

Een vriend voor het leven van Arian Brekveld - gimmii
Lloyd tafel Outdoor, Dutch design meubels voor buiten - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door hCaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van hCaptcha zijn van toepassing.