buitenmeubelen

Lloyd tafel Outdoor, Dutch design meubels voor buiten

Lloyd tafel Outdoor, Dutch design meubels voor buiten - gimmii
Dat mooie weer komt echt nog wel, dus we kunnen beter maar goed voorbereid zijn. Dutch design meubels voor buiten daar wordt je natuurlijk ook blij van. Ik ben verlekkerd door de Lloyd tafel Outdoor van Serener voor Functionals. Ik heb mijn onderzoek natuurlijk ook naar andere tuintafels gedaan en daar zitten zeker mooie tussen, maar deze Lloyd buitentafel is naast fraai ook zo praktisch.

Niet alleen mooi, maar ook functioneel van Functionals


Houten tafels worden eventueel toch wat lelijk als je ze buiten laat staan. Niet deze Lloyd tafel Outdoor. Het blad is van 4mm dik gepoedercoat Magnelis staal dat niet corrodeert, dus lekker buiten laten staan is helemaal ok. Geen gesleep met de tafel en ook geen opslagruimte nodig. De voetjes zijn van plastic. De Lloyd tafel outdoor past zich aan en is extreem stabiel. De poten van deze exclusieve tuintafel blijven namelijk altijd op de grond staan, ongeacht ongelijkheden in de ondergrond. Kijk mee hoe de Dutch design meubels van Functionals gemaakt worden. Zie in deze video de Lloyd tafel van Serener.

Dutch Design meubels Lloyd


Even iets meer achtergrond informatie. De Lloyd tafel van Functionals werd oorspronkelijk ontworpen door Serener’s Christoph Seyfert voor het avant-garde Lloyd Hotel & Culturele ambassade in Amsterdam. Je kunt in de kamers, de openbare ruimtes en het restaurant van het hotel de Lloyd tafels nog zien. De Loyd tafels zijn nu al iconisch Dutch design; elegant, multifunctioneel, stevig en poëtisch. De Dutch design meubels zijn gemaakt voor binnen, maar er is ook een uitbreiding geweest naar buitenmeubels, zoals de Lloyd tafel Outdoor en de Lloyd bench outdoor.

Lloyd tafel Outdoor in zwart, wit, groen of donkergrijs


Qua kleuren kun je voor de Lloyd tafel Outdoor kiezen uit 4 opties; het mooie groen van Functionals dat ze parallel noemen. Wit of zwart; ook altijd goed natuurlijk. Tot slot donkergrijs dat eveneens makkelijk te combineren is met elke tuin of buitenruimte. De afmeting is 230 cm lang x 80 cm breed x 76 cm hoog. Een heerlijke familie of vriendentafel om uren aan te vertoeven. Hij kan ook in 200 cm x 90 cm x 76 cm geleverd worden. Heel mooi alleen, maar combineert natuurlijk helemaal goed met de Lloyd outdoor bench. Allemaal te koop in de gimmii shop. Benieuwd of jullie ook zo enthousiast zijn!
 
Functionals Lloyd Tafel 230 80 OUTDOOR Table Green Groen Parallel Gimmii Shop Dutch design meubels
 
Funcionals Lloyd Table Outdoor 230x80 Dark Grey Tuintafel Staal Donkergrijs
 
Lloyd OUTDOOR Table Dark Grey Grijs Staal Aluminium Buitentafel Functionals Gimmii
 
Functionals Lloyd Dining Table White OUTDOOR Tuintafel Wit Lloyd Dining Table Functionals Dark Grey OUTDOOR Grijs Buiten Tafel Gimmii Dutch design meubels Lloyd Dining Table Parallel Green Groen OUTDOOR Tuintafel Functionals Gimmii Shop
Functionals Lloyd Dining Table Black OUTDOOR Gimmii

Volgende lezen

Gispen Dukdalf tafel, Dutch Design tafel voor iedere woonkamer of keuken - gimmii
Meshmatics lamp van Rick Tegelaar - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.