bloemen

FlexVaas, de flexibele vaas van Vij5

FlexVaas, de flexibele vaas van Vij5 - gimmii
Met een Dutch Design Award op zak in de categorie 'Beste consumenten product' is de FlexVaas van Arjan van Raadshooven en Anieke Branderhorst van het ontwerplabel Vij5 een absolute must have. Als je hem nog te pakken kunt krijgen in ieder geval. En dan heb ik het niet over de Barbapapa-eske capriolen die deze vaas kan uithalen.
FlexVaas van Vij5 3 vazen
 

FlexVaas heeft 3 Standen


De FlexVaas is een flexibele vaas die aanpasbaar is aan het boeket dat er in moet komen te staan. De FlexVaas bestaat uit één basisvorm met drie verschillende opzetstukken. Deze opzetstukken zijn verwisselbaar door middel van een sluiting die geïnspireerd is op de bekende weckpotklem. Door het verwisselen van de opzetstukken verandert de vorm en functie van de vaas. Zo simpel, en zo doeltreffend.


Porselein


De FlexVase heeft een archetypische vorm en is van helder wit porselein, de zilverkleurige klem contrasteert daarmee en is een decoratief en functioneel element tegelijkertijd. Daarnaast zorgt een zwart rubberen ring ervoor dat de porseleinen onderdelen elkaar niet raken.
De afmetingen zijn: basisvaas 20 cm hoog, doorsnede van ca. 22 cm, opzetstukken 21,5 cm, 13 cm en 11,5 cm hoog. Het materiaal is wit porselein met een rubberen ring en een metalen klem. Voor € 145,- is de FlexVaas van jou. Te koop in de Gimmii shop.
Vij5 FlexVase white porcelain
FlexVase Vij5 3 opzetstukken
FlexVaas Vij5 in Gimmii shop te koop
Vij5 FlexVaas White porcelain FlexVase
FlexVase by Vij5 in Gimmii shop
Vij5 Llus lamp koper en zwart Ontwerpduo Tweedoek kapstok Coatrack by the meter flexvaas_foto Vij5
Vij5 Llus lamp grijs Ontwerpduo krukje ingewikkeld Dashed lights messing flexvaas foto Vij5
 

Volgende lezen

Beautiful BEEHIVE - gimmii
Living matter(s) - Transnatural - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.