aluminium

Beautiful BEEHIVE

Beautiful BEEHIVE - gimmii
De BEEHIVE hanglamp gooide hoge ogen op Design District waar hij vorige maand werd gelanceerd. Mensen werden er als bijen door aangetrokken. Designer Marc de Groot liet zich voor deze nieuwe BEEHIVE lamp dan ook inspireren door honinggraad. De structuur van honinggraad, die Darwin al in 1859 bombardeerde als ‘perfect’, blijkt een unieke basis voor een lamp.
Zowel aan als uit is de aantrekkingskracht groot. De Beehive bezit een mooie balans tussen licht en schaduw door de zorgvuldig gekozen vormgeving. Vorm en functie zijn geraffineerd in balans. Marc de Groot koos voor 3 verschillende formaten en 3 verschillende kleuren net als bij zijn succesvolle HELIX en BOOOM! lampen.
BEEHIVE hanglamp aluminium Marc de Groot
BEEHIVE is er in 25, 40 of 50 cm doorsnee. De Groot creëert de lampen van  geborsteld aluminium, geborsteld messing of in gepoedercoat witte kleur. De jury van Design District bekroonde de Beehive hanglamp met een 3de prijs in de categorie 'beste product'. Prachtig voor zowel projecten, slaapkamer of woonkamer.

N.B. BEEHIVE hanglamp nu ook te koop in de Gimmii shop. Gratis verzending in Nederland en België voor bestellingen boven €45,-. Free transport in the Netherlands & Belgium. We ship worldwide, so get in touch with us at info@gimmii.nl for a quote.

BEEHIVE hanglamp aluminium card by Marc de Groot

BEEHIVE aluminium WHITE by Marc de Groot

Marc de Groot BEEHIVE brass pendant card

BEEHIVE BRASS Marc de Groot

BEEHIVE hanglamp GRAPHIC Marc de Groot

BEEHIVE Marc de Groot Design District photo Gimmii


Marc de Groot BEEHIVE production Marc de Groot at work

Foto 8 credits Gimmii.nl, rest van de foto's Marc de Groot

Volgende lezen

Hands Off: Dutch Design in San Francisco - gimmii
FlexVaas, de flexibele vaas van Vij5 - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.