opbergsysteem

Ontdek het duurzame opbergsysteem FENCY

Ontdek het duurzame opbergsysteem FENCY - gimmii

Tolhuijs - ‘Design with a story’


Afgelopen week sprak ik met Ananda van Doorn van het Nederlandse interieurlabel Tolhuijs. Er zijn honderden fabrikanten met mooie producten, maar.. Tolhuijs heeft daarnaast ook een heel interessant verhaal. Ananda heeft mij in en half uur tijd enthousiast gemaakt over de manier van werken én ik ben een beetje verliefd geworden op het stoere opbergsysteem FENCY.


Afvalmaterialen als uitgangspunt


Bastiaan Tolhuijs – oprichter van Tolhuijs Design – liep tijdens zijn studie aan de TU in Delft stage bij Heras (van de welbekende stalen hekwerken). Het viel hem op dat er grote hoeveelheden aan restmaterialen – van hoge kwaliteit – de container in gingen. Helaas is dit bij veel fabrieken het geval. Bastiaan wilde hier graag verandering in brengen en van dit ‘afval’ iets moois te maken: ‘upcycling’.


Fotovan Urban Jungle Bloggers Tolhuijs Fency 1


Eerlijk en sociaal ondernemen


Waar ik persoonlijk nóg blijer van wordt is het feit dat Tolhuijs werkgelegenheid creëert voor mensen die dit keihard nodig hebben. Zo werken ze samen met Nederlandse gevangenissen en sociale werkplaatsen. Hoe tóf is het dat deze mensen door het vervaardigen van de producten voor Tolhuijs bijvoorbeeld een lasercertificaat kunnen behalen?


De fancy FENCY


De FENCY is een super handig én ‘fancy’ opbergsysteem, geschikt voor iedere ruimte. Het stoere ‘hekwerk’ wordt gepoedercoat in zwart, wit of mintgroen. Het wandrek is in diverse maten verkrijgbaar en helemaal naar wens samen te stellen met plankjes, haken en magneten. De plankjes zijn er in diverse afmetingen én materialen leverbaar. Zo is er een plankje van geperst pallethout, een gelaserd plankje en een plankje van plexi glas. Er is dus voor iedereen en voor ieder doel een passende FENCY!


Standaard pakketten of zelf lekker aan de slag


Op de website / webshop van Tolhuijs kun je alle onderdelen van de FENCY los bestellen, zodat je je eigen meest praktische en best passende wanddecoratie kunt samenstellen. Om het iets gemakkelijker te maken hebben ze ook al een aantal mooie en handige FENCY’s voor je samengesteld. Met de FENCY haal je in ieder geval een mooi, duurzaam en sociaal product in huis!


Credit foto 1 en 2: Urban bloggers.


Tolhuis Fency Wanddecoratie Black Grande


Tolhuis Fency Wandrek White OK Grande


Wandrek Fency Wit Tolhuis


Fency Opbergrek Wand Tolhuis


Tolhuis Laser Grande Fency


Fency Element Tolhuis


Tolhuis Fency Opbergsysteem Productieproces

Volgende lezen

Onweerstaanbare kleuren - Unison Ceramics - gimmii
Lichtbron Voronoi (Tala LED) ademt natuur... - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.