LED

Lichtbron Voronoi (Tala LED) ademt natuur...

Lichtbron Voronoi (Tala LED) ademt natuur... - gimmii
Tala LED
Tala LED  is een jong, Brits verlichtingsmerk met prachtige, zeer unieke LED lichtbronnen en armaturen. Joshua Ward, Maxwell Wood, William Symington en Ciaran Dawson – studiegenoten aan de Universiteit in Edinburg – richtten het merk met zijn vieren op. De vier mannen deelden dezelfde passie voor technologie, duurzaamheid én design. Tala LED is een enorm succes. Inmiddels bestaat het team al uit 22 mensen en daar zal het vast en zeker niet bij blijven..

Ten Trees programma


Het merk Tala LED is een klimaatneutrale onderneming. Voor iedere 200 lichtbronnen die zij verkopen worden er 10 bomen geplant. Tot nu toe hebben zij bijgedragen aan de beplanting van 9.000 bomen en zijn goed op weg om de doelstelling – in april 2018 35.000 bomen – te behalen. Bij aankoop van een Tala LED lichtbron draag jij dus ook een steentje bij aan een duurzamere wereld!
S825693237280359478 P60 I1 W2560

Indrukwekkend design


Terug naar het design! Een paar weken geleden kreeg ik de lichtbron Voronoi  (II) in handen – inclusief de mooie cadeauverpakking waarin álle lichtbronnen en armaturen van Tala LED worden geleverd. De bijzondere organische vorm, het mooie warmgekleurde glas, de speelse vorm van het filament, de warmte van het licht én het feit dat de lamp fantastisch mooi te dimmen is maken mij een groot fan van de Voronoi lichtbron van Tala LED! Het gekrulde LED-draad in de lichtbron heeft daarnaast iets weg van een ouderwetse kooldraad, wat de lamp een vriendelijke, vertrouwde uitstraling geeft.

Eén en al natuur


De Voronoi lichtbron is verkrijgbaar in twee verschillende vormen. Beide vormen zijn geïnspireerd op de natuur. De vorm van het glas is afgeleid van de Voronoi patronen die te zien zijn in het kronendak van een bos. Zelfs het speels gevormde filament ín de lichtbron is geïnspireerd op de natuur; het vertegenwoordigt de Fibonacci-formaties die te zien zijn in dennenappels.

Specificaties op een rij


De Voronoi I heeft een afmeting van 125 x 175 mm, heeft een E27 fitting, 2 Watt en een lichtopbrengst van 80 Lumen. De LED-lamp is 2200 Kelvin (mooi, warm licht) en zou zo’n 20.000 uur moeten kunnen branden.
De Voronoi II is groter, namelijk 165 x 300 mm. Ook deze lichtbron heeft een E27 fitting, 2200 Kelvin en een verwachte levensduur van 20.000 branduren. Deze lichtbron heeft 3 Watt en een lichtopbrengst van 120 Lumen.
Euroluce 74 Orig
 
TalaLED LisetteFoto
 
VORONOI COLLECTION
 
 
Varanoi Hanglampen
 
Varanoi Verlichting Led Tala
 
Voronoi Below Tinted
 
Voronoi Collection 3
 
Voronoi Collection 4
 
Voronoi Collection 10
 
Voronoi Ii Djkx 1
 
Voronoi

Volgende lezen

Ontdek het duurzame opbergsysteem FENCY - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.