aanbouw

Dove House door Gundry & Ducker Architecture

Dove House door Gundry & Ducker Architecture - gimmii
De voorheen donkere en smalle keuken in dit Victoriaans rijtjeshuis is omgetoverd tot een prachtige met licht gevulde woonkeuken. De begane grond werd zijwaarts en naar achter uitgebouwd en vormt zo één geheel met de tuin. Lariks De industriële look in combinatie met de zwarte lariks planken aan de buitenkant contrasteren mooi bij dit oude pand en laten de uitstraling volledig intact. Ook de tuin is omgeven door de zwarte lariks planken. Het doel was om de tuin als een kamer zonder dak te laten voelen, en dat is goed gelukt zo te zien, Bron: thisispaper

Volgende lezen

Moois uit Noorwegen: FOG Studio - gimmii
'minuscule': Scandinavische eenvoud zónder hoofdletter m - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.