luidsprekers

Speakers van de gebroeders Scheek

Speakers van de gebroeders Scheek - gimmii
De broers Timothy en Mattias Scheek zijn echte liefhebbers van geluid en design en bouwen al van kleins af aan luidsprekers. Niet gek dus dat ze nu respectievelijk 'product sound design' en 'product design' studeren. Ze wilden echter niet afwachten totdat ze afgestudeerd zijn. Heel brutaal zijn ze daarom ook gelijk maar een high-end luidsprekerbedrijf begonnen en hebben ze de Scheek 1a speakers gelanceerd.

Organische vormen

De techniek en het uiterlijke ontwerp zijn geïnspireerd op de natuur. De organische vorm zorgt voor een fantastische weergave van lage tonen en voorkomt schadelijk reflecties aan de binnenkant, die je wel hebt bij hoekige luidsprekers. De binnenkant heeft een skelet wat ervoor zorgt dat het geluid niet beïnvloed wordt door trillende kastwanden. Scheek speakers Veel mensen vinden dat de speakers lijken op muzikale vormen zoals een harp of muzieksleutel, anderen zien een oor of een ballerina. Over één ding is iedereen het met elkaar eens...je hoeft de speakers niet in een hoekje te verstoppen.

Last but not least

De Scheek 1a speakers worden op een milieuvriendelijke manier gemaakt en wel van landbouwoverschotten zoals hooi en tarwe. Bij het verbranden van deze overschotten komt namelijk CO2 vrij. Hiermee hopen Timothy en Mattias ook ándere luidspreker- en meubelmakers te inspireren: hoge kwaliteit en een luxueuze uitstraling hoeven niet ten koste te gaan van de natuur. Wij wensen ze in ieder geval veel succes! Neem contact op met de Scheek-broers voor prijzen en levertijd. Scheek speakersScheek speakersScheek speakersTimothy en Mattias Scheek

Volgende lezen

Curiosity killed the vaas - gimmii
Frisse ambacht - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.