Gispen

Slingerlamp van Gispen

Slingerlamp van Gispen - gimmii
Slingerlamp hanglamp van Richard Hutten voor Gispen is een grote hanglamp van laser gesneden plaatstaal met een open structuur die zorgt voor een héél bijzonder licht vanwege de over elkaar hangende kappen.

Slingerlamp hanglamp met Moiré effect


Heb je de nieuwslezer met het streepjesshipt wel gezien waardoor je hele vreemde patronen op je TV ziet? Dat noem je moiré effect. Een effect dat ontstaat als twee patronen elkaar storen ("interfereren"). Als de grote bolle lamp in de Slingerlamp aan gaat, krijg je precies datzelfde spannende effect door de over elkaar liggende kappen van verschillende afmetingen en contrasterende kleuren.
De buitenkap van Slingerlamp is standaard wit en de kleinere binnenkap is verkrijgbaar in wit, zwart of goudbrons. Ook zonder dat het licht brandt, levert de lamp trouwens een bijzonder interessant beeld in je interieur op.
Slingerlamp is te koop in de Gimmii Shop voor €395.
Hanglamp van Richard Hutten voor Gispen Slingerlamp hanglamp van Richard Hutten voor Gispen Slingerlamp hanglamp Gispen Slingerlampen Slingerlamp hanglamp van Gispen Richard Hutten Hanglamp van Gispen Slingerlamp hanglamp van Richard Hutten voor Gispen Gispen Amsterdam Triennial stoelen
 
 
Volgende lezen

M.OSS design verlichting en meer - gimmii
Digitaal geprinte bloemblaadjes op zijden doek - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.