buiten

Outdooroven geeft hele jaar buiten plezier inclusief koken

Outdooroven geeft hele jaar buiten plezier inclusief koken - gimmii
Wat genieten we van de zomer. Wordt het binnen soms iets te warm, kook lekker buiten. En is het eigenlijk helemaal niet meer zo warm buiten, dan maak je het gewoon lekker warm met deze buitenhaard OUTDOOROVEN. Verleng het buitenseizoen van de zomer naar het hele jaar door!

Buiten koken


Met de Outdooroven van Weltevree kun je het hele jaar buiten koken. Heerlijk nu in de zomer niet binnen in de hete keuken kokkerellen, maar gezellig met zijn allen buiten. Het mooiste is dat je met zo'n tuinhaard je zomer verlengt tot ver in de winter. Mediteraanse sferen creëer je hiermee zelf in je achtertuin.
Outdooroven Weltevree Pizza Bakken

OUTDOOROVEN tuinhaard


Deze tuinkachel ontsprong vanuit de behoefte om meer met vuur te doen dan alleen een fikkie te stoken. Vuur maken zorgt voor universeel plezier, maar wordt van oudsher ook gebruikt om voedsel te bereiden. De vorm van de kachel is ontstaan tijdens het maken, via trial and error werd ontdekt wat de beste manier van warmteverspreiding was. En ondanks dat de gebruikswaarde en beleving voorop staan, hebben de eenvoud en robuustheid van de oven een sterke esthetische uitstraling, waardoor je hem ook graag in je tuin hebt staan.
Houtgestookt
De Outdooroven is een houtgestookt kooktoestel en buitenhaard. De geperforeerde bodemplaat geeft extra luchttoevoer voor het vuur.
BBQ & grill
De Outdooroven heeft een grillrek dat boven de gloeiende kooltjes kan hangen, waar je vlees, vis of groenten op kunt  grillen en roosteren.
Oven & kookplaat
De Outdooroven heeft een afsluitbare oven voor bijvoorbeeld brood of een ovenschotel, en een speciale kooksteen om pizza’s op te bakken. De bovenkant van de Outdooroven is een kookplaat.
Corten®  staal
Hij is gemaakt van Corten®  staal – een speciale staalsoort met een oxidelaag die het metaal beschermd tegen doorroesten.

Outdooroven in de gimmii webshop


De Outdooroven tuinhaard bestel je in de gimmii shop en wordt geleverd met pizzasteen en grill van roestvrij staal en wordt geleverd in een houten krat. Pizzaschep en thermometer kun je er apart bij kopen. Ovencompartiment: Hoogte 19 cm Breedte 31 cm Diepte 33 cm. Vuurvaste steen: Hoogte 3 cm Breedte 30 cm Lengte 30 cm. Je kunt er ook een pizzaschep (€34) en een Magic Thermometer (€29) bij kopen.
Outdooroven Weltevree Familie Warmer
Weltevree Outdooroven Buitenhaard
Outdooroven Weltevree Schep Buitenhaard Bbq Pizzaoven Cortenstaal
Weltevree Outdooroven Pizza Shovel Pizzaschep Dutch Design Garden Fun
 
Weltevree Outdooroven Magnetic Thermometer Buitenhaard Outdoor Cooking
Weltevree Outdooroven Wheelbench Fieldchair
 
Weltevree Outdooroven Winter Pan Outdoor Cooking Gimmiishop
 
Weltevree Outdooroven Kip Outdoor Living

Volgende lezen

Colored Big Bubble by Alex de Witte - gimmii
‘Brei-kunstenaars’ bundelen krachten - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.