fantasie

Adembenemende kinderkluis Mr Knox

Adembenemende kinderkluis Mr Knox - gimmii
Stephan Siepermann liet met deze Mr Knox kluis voor kids zijn humoristische fantasie de vrije loop. En wat een resultaat: een grootse en meeslepende kluis met tot de verbeelding sprekend radarwerk en 'gouden staaf'. Of zoals Stephan zelf zegt: "Mr Knox kluis is 99,9% safe en wordt geleverd samen met een prachtige 'gouden' staaf van 99,9% eikenhout." Willy Wonka zou er zijn vingers bij aflikken.

Fantasievol vakwerk om je vingers bij af te likken


Deze kinderkluis ziet er niet alleen adembenemend en fantastisch fantasievol uit. Het is ook een heel degelijk werkend stuk meubilair. De cnc gefreesde tandwielen passen namelijk naadloos in elkaar, waardoor deze kluis net zo veilig is als zijn zware stalen voorbeeld.
Zei ik net, "Willy Wonka zou er zijn vingers bij aflikken"? Iéder kind zal er zijn vingers bij aflikken bedoelde ik, groot of klein. Grootte is 60 x 102 x 45 cm. Prijs €999 ex btw. Vergeet vooral ook niet het filmpje te bekijken of even in de Gimmii shop te snuffelen. De Mr. Knox kluis is overigens ook helemaal te gek als drankkast! Ja voor je wijnen of je whiskeys.

Mr Knox kluis door open Stephan Siepermann
Mr Knox safe kluis tandwielen
Houtstaaf Stephan Siepermann behorend bij Mr. Knox kluis
 

Volgende lezen

Binit strakke stoere prullenbak - gimmii
Het klokje om Still van te worden - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.