duurzaam

Binit strakke stoere prullenbak

Binit strakke stoere prullenbak - gimmii
De kracht van de Binit prullenbak van Peter van de Water voor Gispen zit hem in de ogenschijnlijke eenvoud. Heerlijk minimalistisch van vorm, met een stoer uiterlijk perfect voor werkplekken in huis of in kantoorruimtes. Daar ligt Peter van de Water's kracht: strakke producten met oog voor esthetiek, functie en ook de impact die ze hebben op het milieu.

Mooi, netjes, schoon en makkelijk


Qua functionaliteit helpt het binnenprofiel deze mooie Binit prullenbak schoon te houden. Hij zal er ook nooit rommelig uitzien doordat hij taps vormgegeven is en de vuilniszak strak op zijn plek houdt. Zak verwisselen is hierdoor ook een makkie. Mooi, netjes, schoon en easy; we like!
Binit prullenbak groen van Gispen

Duurzame Binit prullenbak


Peter van de Water en Gispen vertalen hun oog voor duurzaamheid in de gebruikte matte poederlak die Binit meekrijgt in de CO2-neutrale Gispenfabriek. Maar de hele prullenbak is ook 100% recyclebaar.
Stoer, staal, duurzaam, functioneel, minimalistisch, netjes, schoon en makkelijk. 'We like' deze prullenbak very much. Daarom verkrijgbaar in de Gimmii shop in groen, rood, wit en zwart. Super cadeau voor iemand die graag de boel op orde heeft, of zou moeten hebben...
Steeltop Triennial table binit prullenbak bin Gispen
Binit prullenbak rood van Gispen Binit prullenbak wit van Gispen Binit prullenbak zwart van Gispen

Volgende lezen

Lotty Lindeman & Wouter Scheublin presenteren zich - gimmii
Adembenemende kinderkluis Mr Knox - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.