kast

MODULAR kast van Reinier de Jong

MODULAR kast van Reinier de Jong - gimmii
Het idee van de MODULAR kast van Reinier de Jong komt voort uit Gestalt principes. Gestalt is een Duits woord dat “essentie of gedaante van de totaalvorm van een entiteit” betekent. De Gestaltpsychologie stelt dat het menselijk oog objecten in zijn volledigheid ziet voordat het de onderdelen onderscheidt, waarmee de suggestie ontstaat dat het geheel meer is dan de som der delen.

Gelijkvormige kastmodules


MODULAR bestaat uit gelijkvormige kastmodules die je tot uiteenlopende configuraties kan samenstellen. De kast relateert daarmee aan Gestalt in de zin dat de configuratie extra ruimte genereert tussen de modules, waarmee het geheel meer is dan de som der delen. De randen van de modules vormen een visueel patroon op zichzelf dat het geheel benadrukt en de individuele modules overstijgt.
MODULAR kast van Reinier de Jong  MODULAR kast van Reinier de JongMODULAR kast van Reinier de JongMODULAR kast van Reinier de Jong

1 size fits all


MODULAR is een kastsysteem met slechts één type module die een veelvoud aan mogelijkheden biedt. Stapel de modules verticaal, horizontaal of beide. Je kunt de modules ook rechtstandig stapelen (maximaal 4 hoog) voor een vrijstaande toren. De hoogte van de schappen varieert van 24 tot 40 cm.
De modules blijven op hun plek dankzij de uitneembare houten pinnen, die schuilgaan in het multiplex. En voor zaken die niet in de standaard modules passen, zoals een TV, kunnen de onderdelen ook op maat worden gemaakt binnen het modulaire systeem.
Modulaire kast van Reinier de JongModulaire kast van Reinier de JongModulaire kast van Reinier de JongModulaire kast van Reinier de JongMODULAR kast van Reinier de JongModulaire boekenkast van Reinier de JongBoekenkast MODULAR van Reinier de Jong

One price fits all


De MODULAR kast kan je telkens per module uitbreiden. Te koop via Reinier de Jong.
Fotografie: Peter van Dijk

Volgende lezen

Gepatenteerde hanglamp mooi als sneeuw - gimmii
Van het dak op de kast! - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.