hanglamp

Gepatenteerde hanglamp mooi als sneeuw

Gepatenteerde hanglamp mooi als sneeuw - gimmii
Geloof het of niet, maar van hetzelfde materiaal als deze Make & Mold Dome lampen worden ook de Australische bankbiljetten gemaakt…én tapijten en kleine open zeilbootjes. Ontwerper Rutger de Regt van Handmade Industrials weet als geen ander hier unieke creaties voor je interieur mee te ontwerpen. Zoals hier deze hanglamp ´zo mooi als sneeuw´.

Make & Mold Dome lamp

Deze Make&Mold Dome lamp is glad aan de buitenkant met een rauwe structuur aan de binnenkant, die zo prachtig doorschijnt als de lamp aanstaat. Net of het gekneed is uit ijs of sneew, maar dan minder koud. De look vloeit voort uit het fantastische gepatenteerde productieproces. Een stalen mal wordt gevuld met polipropyleen die vervolgens van buitenaf verwarmd worden. Als zich een harde laag heeft gevormd wordt de lamp verder afgemaakt. Elke Dome lamp is zo gepatenteerd uniek!

Wat een prijs

Als je van de look en de productiemethode niet al glimlachte van oor tot oor, kan dit niet uitblijven bij het horen van de prijs. Voor €79 is de Small Make & Mold Dome lamp voor jou. De afmeting daarvan is 26 x 27 cm (Ø x h). Wil je liever iets groters, dan betaal je ook nog slechts €112. Make & Mold Dome lamp Large is 34 x 35 cm (Ø x h). Te koop in de Gimmii shop. HandMade Industrials - Dome lampenHandMade Industrials - Dome lamp mediumHandMade Industrials - Dome lamp largeHandMade Industrials - Dome lamp detail  

Volgende lezen

Eerbetoon met een ruig randje - gimmii
MODULAR kast van Reinier de Jong - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.