boekenplank

LookShelf van Vij5

LookShelf van Vij5 - gimmii
De LookShelf van Daphna Laurens voor het leuke label Vij5 is een massief eikenhouten boekenplank die alles wat je erop zet op handen draagt en tot kunstwerk verheft. Zet er een kunstboek op en het is alsof je een echte Picasso aan de wand hebt. Zet er een kookboek op en je waant je Jamie Oliver.

Keukenkoning


Met meerdere LookShelves creëer je een indrukwekkende bibliotheek aan de muur van je woonkamer of een boekenplank naast je bed, maar in de keuken zie ik 'm het meest tot zijn recht komen. Als hoge en droge plek voor m'n kookboek is dit plankje echt ideáál. Bovendien kan ik er ook m'n iPad op kwijt, die zich in de keuken inmiddels onmisbaar heeft gemaakt.
Deze heerlijke LookShelf boekenplank of plank die jouw kunst, foto's, keukenhulpmiddelen en andere favoriete objecten op handen draagt is natuurlijk ook te koop in de Gimmii shop. Hij is te koop in 23 cm breed of lekker groot, 50 cm breed. Beide afmetingen zijn ook als set van 2 of 3 of 2+1 te koop. Voor andere combinaties of hoeveelheden, bel of mail ons gerust: info@gimmii.nl of 030-254 08 11.
LookShelf boekenplank - Vij5LookShelf boekenplank - Vij5LookShelf boekenplank - Vij5LookShelf - Vij5LookShelf - Vij5LookShelf boekenplank - Vij5LookShelf - Vij5  LookShelf - Vij5  LookShelf - Vij5

Volgende lezen

Tjil-pe-luja! - gimmii
Koekeloeren bij Pepe Heykoop & Annemarijne Bax - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.