kerk

Tjil-pe-luja!

Tjil-pe-luja! - gimmii
Heilige huismussen en gelovige gaaien fladderen een gat in de lucht bij het zien van de Holy Homes van Frederik Roijé. Eindelijk hebben ook zij een plek om hun oppervogel te aanbidden.

Tolerant nest


Vanwege zijn omvang heeft een reiger hier niks te zoeken, maar verder wordt er voor toekomstige gasten geen enkel onderscheid gemaakt in de kleur van hun veren, de grootte van hun snavel of hun geaardheid. De heilige broedplaatsen worden volledig afgemaakt door de porseleinen twijg van glas die bedekt is met bladgoud. Chique.
Wij zijn benieuwd of een muslim en een duif het aandurven om voor hun eeuwige liefde uit te komen en hier samen een nestje te bouwen.
Verkrijgbaar als kerk- en moskeevariant.
Witte vogelkerk - Frederik RoijéHoly Homes vogelmoskee wit - Frederik RoijéVogelmoskee met gouden twijg - Frederik RoijéHoly Homes vogelkerk wit - Frederik RoijéHoly Homes vogelkerk gouden twijg - Frederik RoijéHoly Homes vogelkerk en vogelmoskee donkergrijs - Frederik RoijéHoly Homes vogelmoskee zwart - Frederik RoijéHoly Homes vogelkerk donkergrijs - Frederik Roijé

Volgende lezen

Turn on the Satellite! - gimmii
LookShelf van Vij5 - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.