gang

Kapstok Coat Stand; minimalistische ode aan getal 1

Kapstok Coat Stand; minimalistische ode aan getal 1 - gimmii
Sterk, minimalistisch en een concept waar je gelukkig van wordt. Ontwerper Teun Fleskens wil met zijn kapstok Coat Stand meer brengen dan alleen esthetische waarde. Hij koos het getal één als concept: één materiaal, één onderdeel, één productietechniek.

Getal 1 als concept


De houten figuur die als basis dient voor de Coat Stand kan in één bewerking worden uitgefreesd en vervolgens in één beweging tot kapstok in elkaar worden gezet. Het materiaal is bovendien volledig biologisch afbreekbaar, iets wat het achterliggende concept nog één keer terugbrengt: ‘zo wordt het weer één met de natuur’. Het hout is natuurlijk voorzien van een FSC-keurmerk.
Coat Stand Teun Fleskens Lensvelt

Lensvelt en Teun Fleskens


Teun Fleskens creëerde kapstok Coat Stand voor Lensvelt. Dat die twee partijen elkaar gevonden hebben snap ik wel. Hans Lensvelt bruist net als zijn gelijknamige label en van Teun kun je ook niet anders dan houden. Zijn passie voor zijn werk en het leven in het algemeen, was eerder dit jaar weer uiterst voelbaar in Milaan en tijdens de viering van het 'Artemis hotel 10 jaar'. 

Kapstok Coat Stand


Fleskens heeft goed nagedacht over de verpakking. Kapstok Coat Stand is plat verpakt en daardoor ook handzaam te als je hem dan uitpakt: een kapstok zo mooi, dat hij niet alleen in de hal mag, maar ook in de woon- of slaapkamer. Met zijn minimalistische sterke persoonlijkheid maakt hij ook elk kantoor of ander project helemaal af.

Te koop bij Gimmii


Kapstok Coat Stand van Teun Fleskens voor Lensvelt is te koop in de Gimmii webshop. Gratis verzending in Nederland en België voor bestellingen boven €75,- Neem contact op voor een mooie offerte voor meerdere kapstokken. Free shipping in the Netherlands & Belgium. We ship worldwide, so get in touch with us at info@gimmii.nl for a quote.

Kapstok Coat Stand Teun Fleskens for Lensvelt Urban Residence

Kapstok Coat Stand by Teun Fleskens for Lensvelt - Lanxess

Coat Stand Teun Fleskens Lensvelt kapstok

Kapstok Coat Stand Teun Fleskens voor Lensvelt

Coat Stand Teun Fleskens voor Lensvelt detail

Coat Stand Teun Fleskens Lensvelt detail


 

Volgende lezen

Tijdloze AVL Shaker Chairs - gimmii
Architectonische Vase #1 van Atelier GertJan - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.