#GimmiiDDD

Geslaagde Gimmii Dutch Design Days

Geslaagde Gimmii Dutch Design Days - gimmii
Of we iedereen eens fysiek onder wilden dompelen in Dutch Design. Ja hoor... van 29 t/m 31 augustus 2014 kon dat in een overdaad aan live Dutch Design dat gewoonlijk online te vinden is. Hier een (foto)verslag van het driedaagse POP-UP event met de stralende ontwerpen, een gedreven Gimmii team en enthousiaste bezoekers.

Bezoekers


Bezoek was uit heel Nederland toegestroomd: particulieren, interieurarchitecten, bestaande klanten, designliefhebbers, bloggers, collega's, familie en vrienden. Een gezellige boel dus. Ook onze overburen van Organisation in Design (PR en Projectstudio voor (inter)nationale design events) waren van de partij. Een bezoekje dat een vervolg krijgt in een door Gimmii ingerichte etalage van OID aan de Noorderstraat 13, Utrecht! Vanaf morgen te zien...
Team Organisation in Design OID op Gimmii Dutch Design Days plus Lisette Koster helemaal rechts
We ontvingen ook de Food & Design tour van bloggers Allihoppa & More than Mayo. Ze brachten een groep enthousiaste bloggers en andere geïnteresseerden, zoals Rolien van der Leeuw van vtwonen, Wendy van Stee 'Verleid' en Laura de Jong van Dear Fashion Diary. Lees ook vooral de blogpost over hun leuke en lekkere dag. Inclusief goeie foto's!

Ontwerpers en hun ontwerpen


Ontwerpers in levende lijve hadden wij ook natuurlijk, verdeeld over de 3 dagen. Voor uitgebreid verslag hiervan lees ons artikel Ontwerper Meet & Greet.
Over naar de producten nu...! Bij binnenkomst een setting van floorlamp CP80, Offset salontafel en de nieuwe fauteuil van Van Tjalle en Jasper. Om het geheel compleet te maken de Leaning bench van Izabela Boloz, de karaf Schenk van Vij5, Feliz! vloerkleed van Studio Manon Juliette in beige en zitelement Pile me Up van Popsicle.
Home at Grannies vloerlamp Gimmii DDD-foto Nanda RavePopsicle lokte je ook de andere ruimte in met de Home at Grannies vloerlamp in wit en koraalrood. Verder design van Ontwerpduo, JSPR, Waarmakers, Lotte Douwes, Fraaiheid, Kranen/Gille en....weet je wat, het is eigenlijk too much om op te noemen. Geniet van de foto's, speur naar ontwerpen en ontwerpers die je aanspreken en zoek ze op in de Gimmii shop. Enjoy!
N.B. Iedereen die is geweest: veel dank voor jullie komst! En alles had natuurlijk niet kunnen gebeuren zonder de tomeloze inzet van Wilfred, Iris, Anne, Lisette, Phebe, Nanda, Jelle en iedereen die een hamer of een boor in de hand heeft gehad. Thank you all voor de geslaagde Gimmii Dutch Design Days!
Fruitskin fruitschaal van Wouter Biegelaar op Gimmii DDD foto nanda RaveLook V incent Bos Gimmii Dutch Design DaysKool Vincent Bos Gimmii Dutch Design DaysGimmii Dutch Design Days Vreemde Vogels kinderlampen en raamschaap

Volgende lezen

Ontwerper meet & greet - gimmii
Houten schaal met 16 lagen ambachtelijke lak - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.