fruitschaal

Fruitskin tijdens Dutch Design Week

Fruitskin tijdens Dutch Design Week - gimmii
Wij kijken al weer uit naar de Dutch Design Week 2012 in Eindhoven. Van 20 tot en met 28 oktober 2012 zal het weer bruisen in de designstad met talentvolle Nederlandse ontwerpers, nieuwe projecten, experimenten, producten en meer. Deze Fruitskin fruitschaal van Wouter Biegelaar is die week te zien op de Design Etalage Route door Eindhoven. Om precies te zijn bij Tenax Lederwaren aan de Hermanus Boexstraat 18.
Lancering van Fruitskin
De nieuwe Fruitskin fruitschaal van Wouter Biegelaar heeft de vorm van een sliertige fruitschil. Het is gemaakt van plaatstaal en kan in verschillende hoogtes worden gevormd. Biegelaar (1980) groeide zelf op in de Betuwe, de fruitstreek van Nederland. Het spel of de uitdaging om tijdens het schillen van een appel de sliert niet te laten breken, is de inspiratie achter dit nieuwe ontwerp.

Speciale editie
Wouter studeerde in 2004 af aan de Design Academy Eindhoven. Sindsdien is hij als zelfstandig ontwerper werkzaam in verschillende branches, o.a. mobiliteit en interieur. Zijn Fruitskin is verkrijgbaar voor € 34,95 in de kleuren rood, oranje, bruin, groen, wit en paars. Te bestellen via de Gimmii shop.

Volgende lezen

Opkomende maan - gimmii
Designveiling: een stoel voor het goede doel - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.