Dutch design

Dutch design karaffen

Dutch design karaffen - gimmii
De Dutch design karaffen Cantel van Imperfect design zijn één van mijn lente en zomer favorieten. Het is echt prachtig dik glaswerk van Van Eijk & Van der Lubbe in samenwerking met Guatemalteekse ambachtslieden. Dit alles voor het label Imperfect Design. Het is een pure serie van mondgeblazen glas. Elke karaf is uniek en dat zie en voel je.
Ik ben zelf de happy eigenaresse van de Cantel karaf 35 in kleur amber (cadeau :-)). Elke werkdag wordt hij s'ochtends gevuld met water om met zachte dwang te zorgen dat ik genoeg drink. Maar het is vooral genieten van zijn aanwezigheid.
Cantel karaf 35 kleur amber van Imperfect Design

Karaf in agua, groen, naturel of amber


Mijn Cantel karaf 35 past ook zo heerlijk in je koelkast om echt koel water te kunnen serveren. Maar vlak de andere Cantel karaffen niet uit. De karaf 25 is stevig, stoer en van alle markten thuis. De kleinste variant met zijn ronde buikje is natuurlijk perfect voor je wijntje. Beauty! En dan de kleuren: de aqua karaffen doen je denken aan zee, zon en ontspanning, terwijl groen en naturel de natuur dichterbij brengt. De amber kleur geeft warmte aan jouw ruimte.
Cantel glaswerk serie karaffen in 3 groottes en vaas small
 

Dutch Design karaffen Cantel van Imperfect Design


Ben je ook enthousiast, maar kun je niet kiezen tussen tussen de kleuren en de vormen, dan zijn er gelukkig ook sets. Daar krijg je meteen ook bijpassende glazen bij. Neem bijvoorbeeld de set van 2 aqua Cantel karaffen met vier glazen (1 agua, 1 groen, 1 naturel en 1 amber). Je kunt ook gaan voor de koningsset met alle kleuren;  een amber karaf, een agua-blauwe karaf én een naturel karaf plus vier mooie glazen. Een schone mix. Maar oordeel vooral zelf! Benieuwd of jullie ook zo enthousiast zijn als ik.
Cantel glas vaas karaffen en glas amber van Imperfect DesignCantel glaswerk karaf 15 transparant 25 amber en 35 groen - vaas aqua SCantel karaffen IMM Keulen foto GimmiiImperfect design Cantel glaswerk Milaan foto Gimmii Nanda RaveDutch design karaffen Cantel Imperfect Design met Corien Juffer_foto Gimmii
Foto credit 1-5 Imperfect design
Foto credit 6-9 Gimmii, Nanda Rave

Volgende lezen

Stoel Hensen als Dutch Design Supermodel - gimmii
The perfection of ageing - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.