cocoonen

Wat is beter dan 3 weken Zuid Frankrijk?

Wat is beter dan 3 weken Zuid Frankrijk? - gimmii
Een uurtje in de Cageling hangstoel van Ontwerpduo doet hetzelfde met je als drie weken Zuid-Frankrijk. Zie je jezelf al loungen in deze grote vogelkooi? Rustig wegdromend in je eigen ruimte, maar niet afgesloten van de omgeving. Wiegend met je tenen door het gras en je rug tegen een zacht kussen. Niet gevangen, maar zo vrij als een vogel.

Cageling hangstoel


Ik zie het helemaal voor me. Wat een fantastisch ontwerp, deze Cageling. Helemaal omdat hij zowel buiten als binnen ingezet kan worden voor ultimate relaxation. Hij komt helemaal tot z’n recht in een lommerrijke tuin, onder een grote boom of op een veranda. Je kun echter ook gewoon een Cageling in je woonkamer of in de hal hangen, want hij komt in een buitenvariant én een binnenvariant.
Cageling hanging chair - Ontwerpduo hangstoel

Droomstoel voor binnen en buiten


Op de foto's, die alleen Lisa Klappe gemaakt kan hebben, zie je dat de bodemplaat van Cageling is voorzien van een cirkelpatroon. Dit patroon is decoratief en functioneel tegelijk. Wanneer je Cageling hangstoel buiten gebruikt, zorgt het patroon voor de afvoer van het regenwater.

Kussens


De Cageling is fenomenaal van zichzelf en geeft iedereen de ruimte los te gaan met zijn eigen kussens. Ontwerpduo heeft er zelf ook prachtige kussens van vilt bij ontworpen, als extra optie. De set kussens bestaat uit een zitkussen (60 cm Ø), rugkussen (40 x 60 cm) en sierkussen (45 cm Ø). Het zitkussen is voorzien van een machinaal geborduurd patroon. Dit patroon komt overeen met het patroon in de bodemplaat van het frame waardoor ze perfect bij elkaar passen.

Te koop bij Gimmii


Wij zijn 'over the moon' dat wij deze 'vakantie in eigen huis of tuin' kunnen aanbieden in de Gimmii shop. Op de foto’s zie je de Cageling hangstoel uitgevoerd in pastel turquoise (RAL 6034). Deze variant is hier bij Gimmii direct te bestellen, als binnen- of als buitenvariant en met of zonder kussenset. Voor de Cageling heb je keuze uit 200 RAL kleuren. De kussenset is Pastel Turquoise. Wil je een andere kleur? Dan kun je kiezen uit 48 kleuren industrieel vilt. Neem gerust contact op met info@gimmii.nl, zij helpen je graag verder.
Cageling hangstoel - Ontwerpduo
Cageling hangstoel 6 - Ontwerpduo
Cageling hangstoel - Ontwerpduo
Cageling hangstoel - Ontwerpduo ultiem ontspannen indoor en outdoor
Cageling hangstoel - Ontwerpduo loungen


Cageling hanging chair - Ontwerpduo hangstoel


Cageling hangstoel - Ontwerpduo kussens
Cageling hangstoel kussens - Ontwerpduo
Cageling hangstoel kussen - Ontwerpduo Cageling hangstoel kussen - Ontwerpduo
Cageling van Ontwerpduo_foto_Gimmii Ontwerpduo Cageling foto Gimmii
 


Volgende lezen

Living matter(s) - Transnatural - gimmii
One Luminous Dot van Teresa van Dongen - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.