Building an Empire

Building an Empire - gimmii
Building an Empire like a boss is het idee van JSPR's Jasper Grootel van deze project lamp Empire. Hij mag natuurlijk ook prima in een woonkamer, maar hij is al voor zeer bijzondere hotels, bars en restaurants uitgekozen. En met recht vinden wij. Deze unieke Dutch Design lampen kunnen namelijk op zoveel verschillende manieren ingezet worden, dat je elke ruimte helemaal naar je hand kunt zetten.

Empire lamp geïnspireerd op Empire State Building


Aan Gimmii is verteld dat de Empire collectie is geïnspireerd op het Empire State gebouw, een van de bekendste art deco gebouwen ter wereld. De lijnen van het gebouw komen terug in de vele verschillende lagen van het armatuur. De collectie bestaat uit drie verschillende, ringvormige hanglampen die gemaakt zijn van duurzaam, geanodiseerd aluminium. Ons vallen de de mooi ingelegde moderne LED technologie (3000K) op. Het zijn led lijnen zonder stippen.  Ook wanneer de lamp niet aanstaat geeft deze een elegante art deco sfeer. Exclusieve Dutch Design verlichting voor mooie projecten wat ons betreft.
JSPR Empire Lamp Excusieve Dutch Design Verlichting 3 Verschillende

Empire lamp I, II en III


Zoals gezegd is de Empire lamp er in versie I, II en III. Allemaal strak rond, maar ieder met een eigen uniek design. Om je eigen Empire te bouwen kun je dit ook nog doen in verschillende kleurtonen en wel in zwart, champagne, zilver, goud en brons. Verder kun je ze natuurlijk los hangen, in elkaar, horizontaal, verticaal of scheef en ook op de muur kunnen ze worden bevestigd. Heerlijke eindeloze mogelijkheden.
De Empire lamp is standaard dimbaar en te koop in de gimmii shop voor Dutch Design.
Jspr Lamp Empire I Champagne Exclusief Dutch Design Verlichting
 
 
Jspr Empire I Silver Exclusief Dutch Design Hanglamp
 
Jspr Empire I Bronze Luxe Dutch Design Verlichting
 
Jspr Empire I Gold Dutch Design Armatuur Project Horeca Woonkamer
 
Jspr Empire I Black Exclusieve Dutch Design Lamp
 
Jspr Empire II Champagne Verlichting
 
 
 
Jspr Empire II Silver Zilver Exlusieve Lamp
 
Jspr Empire III Bronze Brons Luxe Verlichting Jspr Empire III Gold Goud Dutch Design Lamp Jspr Empire III Silver Zilver Dutch Design Verlichting Jspr Empire III Black Zwart Exclusieve Dutch Design Lamp Jspr Empire III Champagne Kleur Chique Hanglamp
 
JSPR Empire Luxe Armaturen 1 2 3
 
JSPR Empire II Lamp Luxe Project Verlichting JSPR Empire II Detail Luxe Armatuur Dutch Design
 
 

Volgende lezen

‘Brei-kunstenaars’ bundelen krachten - gimmii
Route Dutch Design Week: If not us, who then - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.