bank

Kris; een bank met een eigen handschrift

Kris; een bank met een eigen handschrift - gimmii
Als je deze bank Kris ziet, weet jij dan voor welk merk dit model is gemaakt? Of kun je meteen raden wie deze bank ontworpen heeft? Vorige week scrolde ik rustig door mijn tijdlijn op Facebook en ineens kwam ik een foto tegen van dit model. Het eerste wat in mij op kwam (en néé, ik zag echt nog geen tekst of logo): “Gerard van den Berg” . En als tweede dacht ik aan “Label”. En ja.. het is inderdaad een bank ontworpen door Gerard van den Berg voor het merk Label. Ik vind het knap dat een ontwerper / merk zó zijn eigen stijl weet te creëren, waardoor je dat handschrift direct herkent.

Comfort en gezelligheid

Maak kennis met deze stoere bank “Kris”. De bank heeft dankzij de nonchalante uitstraling een enorme aantrekkingskracht. Afgelopen maandag 19 januari 2015 bezocht in de meubelbeurs in Keulen (IMM Cologne) en na uren wandelen wist ik wel op welke bank ik wilde neerploffen: “Kris”! De bank straalt één en al comfort en gezelligheid uit. Bank Kris Label design Gerard van den Berg IMM Keulen foto Lisette Gimmii

Hoge rug en fijne kussens

De uitstraling van de bank klopt met het zitcomfort. De zitting is prettig; niet te zacht, maar zeker niet te stevig. Het fijnste aan de bank vind ik de vrij hoge rugleuning. “Kris” biedt meer dan voldoende steun in mijn rug en bij mijn schouderbladen. Daarnaast kun je met de diverse losse kussens jouw ideale zit bepalen. Wil je een beetje hangen? Of kies je ervoor om actief op de bank te zitten?

Bank Kris; de kameleon onder banken

Label noemt deze bank zelf “de kameleon onder de banken”, vanwege de diverse opties. Naast het kiezen van jouw favoriete stof of leersoort kun je de kleur van de bies én de kleur van de houten poot ook helemaal zelf bepalen. Zoals ik hierboven al beschreef is de zit van deze “Kris” echt heel prettig, onder andere dankzij de losse kussens. Naast een prettig zitcomfort is het uiterlijk van de bank natuurlijk ook belangrijk. De losse kussens zijn verkrijgbaar in honderden stoffen en leersoorten, dus je kunt de bank zo vrolijk - of juist zo neutraal - maken als je zelf wilt! Bank Kris Gerard van den Berg Label Bank Kris van merk Label; stoer in stof of leer met bies en comfort Kris couch by Label Gerard van den Berg

Volgende lezen

More or less stoel van Maarten Baas - gimmii
Eigenwijze messing verlichting - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.