crown

Outdoor kroonluchter RockCoco van Fatboy

Outdoor kroonluchter RockCoco van Fatboy - gimmii
Zitzakkenproducent Fatboy heeft een superstoer nieuw product; dit keer geen zitzak met gekke tattoo of een hangmat, maar een robuuste kroonluchter voor buiten: de RockCoco. En kijk, die is ontzettend Fatboy.

Rode draad


De RockCoco heeft de sierlijke krullen uit de barok, maar is gemaakt van het transparant polycarbonaat en voorzien van leds. Door het doorzichtige materiaal zie je het rode draad lopen wat het al met al een geslaagd oud ontwerp in een modern jasje maakt. Het design komt van de Rotterdammers Demakersvan en Studio Kees.

Binnen en buiten


Dankzij de kapjes worden de ledlampjes beschermd tegen regen en wind. Dat maakt de outdoor kroonluchter multi-inzetbaar; je kunt 'm kwijt in een boom, bij het zwembad, in de badkamer, het café, op het balkon, de boot en op straat.

Outdoor kroonluchter


Hoe leuk zou dat laatste zijn: een straat vol met RockCoco's. Hoewel zo'n kroonluchter het natuurlijk ook gewoon leuk blijft doen als eyecatcher in een grote hal. De RockCoco gaat € 399,- kosten en is vanaf het voorjaar 2011 verkrijgbaar.

Gimmii shop


Op zoek naar een ander te gekke outdoor lamp? Kijk dan eens bij de Sketch lamp van JSPR. En als je into kroonluchters bent is de Crown chandelier van JSPR een must.
 
Outdoor kroonluchter

Volgende lezen

Zaagsel om op te zetten en te zitten - gimmii
Authentic Wood van Le Corbusier voor Cassina - gimmii

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.