kruik

Fatboy® desswerrum

Fatboy® desswerrum - gimmii
Een kruik om je ‘s avonds warm te houden. Hoe lekker! De zwoele zomeravonden liggen alweer enige tijd achter ons, dus daarop moet je weer 2 seizoenen wachten. Toch is de Desswerrum absoluut geen mosterd na de maaltijd. Ook wanneer je binnen zit op een ongure avond of voor de rokers die naar buiten moeten, is de Fatboy Desswerrrum een bijzonder aangename vriend.
Warme kruik
Deze groot uitgevallen kruik maakt hedendaags genieten van nostalgie even gemakkelijk als de eerste drie levels van Super Mario. Vul ‘m gewoon met warm water en het klappertanden en blauwbekken maakt vanzelf plaats voor een warme glimlach!
Je bepaalt helemaal zelf welk specifiek gedeelte van je lichaam je wilt verwarmen. Maar als je lang genoeg op het kussen zit, zal je bips zó heerlijk warm worden dat je moeiteloos een struisvogelei kunt uitbroeden. Zowel in je eigen tuin als tijdens een nachtelijke slederit door Antarctica.
Fatboy DesswerrumBrabants bont
Fatboy heeft heel even getwijfeld om met een portret van David Hasselhoff de Desswerrum zo cool mogelijk te maken. Gelukkig gingen ze op het laatste moment toch voor typisch, nostalgisch Brabants bont.
Ook goed voor de plantjes
Gebruikers opgelet trouwens! Is het water afgekoeld? Dan is het de bedoeling dat je het gebruikt om je planten water te geven. Als de natuur ons namelijk helpt om warm te worden, is het een kleine moeite om iets terug te geven. Al was het maar door geen water te verspillen. Plusje voor de Desswerrum wat mij betreft!
Voor € 39,- zit je met de Desswerrum de hele avond warm, euh...werrum bedoel ik.

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.