bank

Alleen of met zn tweeën luieren in de Rockin'

Hij heeft nog het meeste weg van een kinderstoeltje voor in de auto vind ik. Maar hij is toch echt bedoeld voor volwassenen. De Rockin' is een nieuwe elegante visie op de ouderwetse schommelstoel. Een ontwerp van het Britse Supernatural Studios dat er zeker mag zijn en waarvan ik denk dat het in nagenoeg elk interieur past. Ik vraag me wel sterk af hoe comfortabel de stoel is voor de benen. Moet je nu languit gaan liggen? En geeft de rugleuning wel genoeg steun om te voorkomen dat je wegglijdt? Oftewel, ik ben benieuwd wanneer we hem ergens tegen gaan komen om hem uit te testen! Zit je liever met zn tweeën te schommelen voor het haardvuur? Dat kan ook met de tweezits Rockin'!En daar ben ik toch echt wel fan van. Hoe wat en waar je hem kunt kopen? Het beste neem je even contact op met de Supernatural Studios. rockin tweezits

Volgende lezen

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.